bInTaNg kOrEa pAlInG bErPeNgArUh..... !!!

Author: aiman mania | Publish 6/22/2011, 11:36 | There is 12 Comment[s]
anneyong haesayo semua yang setia mengunjungi blog aiman yg tak seberapa nih...huhuhu...
dari A sampailah ke Z asyik create post pasal ARTIS KOREA jew....hehehe...biasalah...dah terlalu fanatik.....tak tahulah!!napew boleh jadi fanatic fan kat diorang sumew ni....o'ooooo!!...jaWApannya ada kat POST sebelumnya..jangan buat2 lupa plak...msuk exam ni tau??hahaha...okay!ni FORBES KOREA mendedahkan 40 BINTANG KOREA PLING BERPENGARUH......PERHATIAN SUMEW!!!ni bukan berdasarkan pencapaian mereka tau...tapi,ini berdasarkan seberapa kerapkah mereka mendapat tawaran berlakon,iklan komersial,kemunculan dalam musik video,majalah dan beberapa kali mereka mengadakan persembahan!!!!


FORBES KOREA sebenarnya mendedahkan 40 bintang pling berpengaruh..tapi,kat sini aiman akan kongsikan pasal artis feveret aiman yg masuk lam kelompok ini dan di tangga ke berapa mereka berada,okay???sapew tak setuju sila angkat tangan!!!!!!memandangkan korang sumew tak dew tangan ,so,dikira setuju, totally 100%......bintang nih bukan sekadar penyanyi atau pelakon tau????

GIRL GENERATION.....TEMPAT PERTAMA....

LEE SEUNGI---TEMPAT KE-4

2PM---TEMPAT YG KE-5

2AM---TEMPAT YG KE-8

RAIN----TEMPAT YG KE-13

SUPER JUNIOR-----TEMPAT KE-16

BIG BANG------DI TANGGA YG KE-28

2NE1-----DI TANGGA YG KE-31


LEE MINHO-----TEMPAT YG KE-35


BEAST------TEMPAT YG KE-40

ini semua saya dapat dari majalah hai ,isu 690,7 mei 2011....
nak tengok puas2,dapatkan isu yang lpas yew?sajew kongsi2 ngan awak2 sumew...
harap korunk suka yew???
tapi,aku sedikit frust!!!di mana SHINee,4minutes,SS501?????????


~~~~~~~~SEKIAN,THE END~~~~~~~
____SARANGHAEYO___
(^______~)

12 comments

24 June 2011 at 01:33

Anneyong haesayo, thanks comment blog aman. Pergh, nih memang kpop fanatik. So far Aman follow few song only girls generation and err.. x berapa ingat dah hehe..

p/s: Sweet blog and ceria.. love the blog template as well.. cute pumpkin

24 June 2011 at 15:40

wahh.. suka suka.. mmg habes fanatikk la ni.. hehe ehh dalmation xda ke?

25 June 2011 at 22:55

aman:yew..memang fanatik gilew2 kat diorang nih....hahahaha....follow lkah saya blik aman oooiii...huhuhuhu..kpop hwaiting..thanks puji blog yg tak seberapa nih...hakhakhak.....

anis:apa ni?apa ni?mana ada removed lah....sayang nak remove bnda2 comel cam ni nih..hakhakhak.....

sara zainol:suka jew?tak dengar pon suara mengilai..hakhakahak........dalmation?kumpulan kpop terbaru kew???><"

27 June 2011 at 00:15

HAHA, ap yg comel nya ? semuanya comel. isshh,
TER-remove lah, HAHA (jang Geuk suk Tak termasuk ke ? hurmmm, :/

27 June 2011 at 02:59

anis izzati:thank yew..huhuhu...aiman minat jugak kat jang geuk suk..tak termasuklah.......tak tahulah....percayalah...!!!semua kpop idol terbaik punyewwwwwwwwwwwwww!!!!

14 July 2011 at 20:23

eh eh, U-Kiss mane? T__T

9 August 2011 at 05:33

ooohhhhh...terlupa!!heehee..pendek katew,aiman minat semew lah11heehee

13 August 2011 at 02:26

huhu..kenapa suju ke-16.
by da way..miss suka snsd jugak.
patutnya suju 1st, snsd 2nd (dalamhati pun x pe lah )..hehe

23 August 2011 at 22:35

mn SS501?? akak minat dorng, lg2 kim kyu jong..hehe

3 February 2012 at 05:34

waaaa, knp beast no.40???
btw congrat to SNSD...
klu ade mase lawat & follow la blog nie ea

www.infinitetobeast.blogspot.com

Tq, Annyeong

Post a comment