nerd,style masa kini

Author: aiman mania | Publish 3/13/2012, 01:12 | There is 26 Comment[s]
assalamualaikum n salam sejahtera kepada FOLLOWER2  N PEMBACA blog usang nih....
lama tak update blog...hampir 3 bulan.....dan ini merupakan FIRST ENTRY dr aiman bg TAHUN 2O12......
HAAhaahaa......begitu lamakan??dan ini merupakan SPECIAL COMEBACK Aiman bg tahun 2012...(DA MACAM MUSIC BANK GAMAKNYA)......... LANTAK!!!

ok guys!untuk entry kali nih aiman nak cerita pasal budak nerd......apa maksud NERD tuh??
nampaknya ada jugak kawan2 kita yg masih tak tahu tentang istilah nerd nih...errrmmmm....
never mind.....biar aiman terngkan....
kalau sebut NERD, MUngkin terbayang2 dalam minda korg semua seorg budak llaki/pompuan pakai GLASSES BESAR n KELEK BUKU2 TEBAL2.....pendek kata,hidup dia STUDY,STUDY, N STUDY.....betul x???istilah NERD ni ada 2,3 maksud.........boleh jadi nerd ni seorg yg bodoh,tk menarik,lurus bendul, dan mungkin juga seorg yg mengjengkelkan.....boleh jadi juga nerd nih seorg yg bijak pandai dan pakar dalam bidng2 tertentu.......haahaa..i dont know....setiap org ada pendapat masing2......
tepuk dada tanyalah selera...^^..
okay.....nampaknya semua daa faham kan??good!JOAHAE!....






kalau kita perhatikan keadaan sekeliling kita,rata2 org dah jadikan GLASSES BESAR tuh sebagai satu style...dah jadi satu aksesori yg mesti tuk digayakan.......tapi,bergantung kepada si pemakainya lah....bg eman plak,nampak cool dan ada style.....tapi,kalau nak bergaya tuh biarlah bertempat kan?haahaa......
tapi,bg org yg berkulit cerah tuh mungkin nampak sesuai....
kebanyakkn ARTIS2 KPOP pon dah jadikan GLASSES tuk digayakan dalam GAYA KASUAL,PHOTOSHOOT ATAUPON SHOW2 DIORG.....Nampak cool je memnjang....errrkkkk!
biasanya,GLASSES yg dipakai tak ada POWER ye?
ada sesetengah org tuh sanggup beli glasses mahal yg ada power n then ambil bingkai shja......
mmg tak patot kan??Beli mahal2 ambik bingkai shj....errmm...sekrg nih dah ada macam2 glasses......bentuk aiskrim pon dah ada...lol!

aku rasa lADY GAGA je yang sanggup pakai glasses ni : x

dalam bnyak2 IDOL KPOP yg aku minati aku rasa KISEOP UKISS yg menyukai GLASSES BESAR nih.......nak bukti......eman bagi bukti foto okay?









cool kan??
dan ini mungkin NERD  YANG CUN...!

EUNJUNG T-ARA...mak aiiii...aku jatuh cinta pandg pertama lpas tengok dia
dalam DREAM HIGH 1......dr GADIS NERD berubah jd seorg GADIS YG STYLE!!!

dan ini plak DONG HAE & SIWON dengan GAYA NERD!!

DONG HAE....i want ur GLASSES!

dan ini plak aku dalam GAYA NERD....MUAHAAHAAHAA...^^

geram nak sepak laju2 muka tuh :p

ooohh....today is MYUNGSOO'S BIRTHDAY!
mY feveret in INFINITE!
ohhh ya.....kali nih eman nak spam GAMBAR MYUNGSOO bnyak2....aiman yakin ramai yg tak kenal dengan MYUNGSOO nih...untuk pengetahuan korang semua MYUNGSOO ni adalah salh seorg  HOT ULZZANG DALAM KALANGAN ARTIS KOREA......tapercaya....?dan mungkin juga anda tak berapa biasa dengan istilah ULZZANG kan?anda semua boleh rujuk di entry aiman yg sebelumnya.....
please click here,baby......

oohh ya.....aiman tertarik dengan seorg fan yg buat WALLPAPER KHAS tuk BIRTHDAY MYUNGSOO kat FACEBOOK..^^

HASIL TANGAN WANY KPOP.....
klik sini tuk ke blog beliau.... LINK
so nice n perfect,i think!!!!

jom stalk pic seterusnya!!

-
-
-
-
-

dan kehangatan BIRTHDAY myungsoo dihangatkan lagi dengan INSPIRIT(FAN INFINITE)_
dengan ucapan2 dan kata2 sayang kepada MYUNGSOO...
(MAKKKK AIIIIII....AYT BUKU TEKSSS!)


blog nana johari
mak aiii.....lagu blog dia best bukan main.....boleh buat aku tertidur.....
aku tanya lagu sapa,tade respond..kedekut tol...yg pasti lagu jepun.. ^^
best!!!aku mmg lebih LIKE DEngar lagu dr TIMUR BERBANDING BARAT




blog zafyra iskandar
alahaiiiiii........nampak sgt minat HOYA......my THIRD BIAS TUH, fira..haahaa..^^

haahaahaa...walaupon bukan fan,tetap ucap BIRTHDAY..^^
sebenarnya dia minat DONGWOON B2ST
blog nabilah faridz

facebook syafika
this is my friend from sabah...arrghh,,,!ta ingat.....tengok DP dia daa macam ulzzang...kawaiiiiii...!!
heeheehee..^^

aku rasa setakat ini shjalah...aku pon dah kering otak dah nak cakap apa lagi...enjoy your reading!!
annyong haesayo!!!!!
to,myungsoo,SAENGHIL CHUKHAE HIMNIDA......
SALAM SAYANG:AIMAN LIKES KPOP!


26 comments

13 March 2012 at 01:20

Nerd ke kalau pakai glasses besar2 ?
kene ubah tu tanggapan tu kan!
comel je tengok ! kekek ^^

13 March 2012 at 01:53

Saya minat L !! Happy Birthday to L ..

13 March 2012 at 01:55

akhirnya update jgk blog...
aah perasan jgk ramai yg dh mula guna style ni...tp dia kena ada yg start style ni...ada je sorg yg dare tayangkan...org lain akan ada yg follow...

13 March 2012 at 02:38

saya pakai glasses cmtu kadang2=)

13 March 2012 at 02:53

memmg cute sgt dyorang dgn gaya nerd nie..comelsss :)

13 March 2012 at 03:07

rndu betul kat aiman nih....;)) comel plak tgk lelaki koreang nih wat mke comel.hihi

13 March 2012 at 04:18

x pernah lg try pkai..huhu..x sesuai~

13 March 2012 at 04:37

dah ade dalam simpanan..tak pakai je..

13 March 2012 at 07:43

amboi lamanya tak nmpak hero korea sorang nehhh, hihihi.

untunglah dorang muka segak comel comel belaka pakai spek nmpak nerd pun tetap gojes lagi, heee.
orang kita susah nk nmpak nerd yg comel ni -,-
tak comel, tapi smart ;D

13 March 2012 at 21:33

kadang-II nabilah jenguk gak blog ni. akhirnya buat comeback ! >///<
ceceh. tu eden kan ?! yang tu yang tu tu :O
yang minat Dongwoon tu *~* eden B2UTY dengan Inspirit :D

kei yang pasal skema-II ni, den setuju. nerd ada maksud tersendiri ;)))

15 March 2012 at 17:48

salam..

amboi peminat setia k-pop nampaknya aiman ni.. -.- syieda suke tengok diorg, comey belaka.. hihihi just skadar suke kecomelan diorg je.. -.-

15 March 2012 at 23:43

sesuai dan cantik juga kalau kena dengan bentuk rupa..

16 March 2012 at 03:39

suka tngok gaya2 k-pop..
tapi klu CK yg gaya kn.. alamat terbalik la rumah @_@

16 March 2012 at 08:22

hmm, lama tak singgah sini..
oh, macam tu ke nerd..hehe

16 March 2012 at 23:25

erkkk.. kipas susah mati k-pop =="

haishh, mane gmbar eman pkai spek besar ?? nk nengokk

16 March 2012 at 23:25

erkkk.. kipas susah mati k-pop =="

haishh, mane gmbar eman pkai spek besar ?? nk nengokk

18 March 2012 at 00:49

comel laa pakai spek besar cam gitu.. hahaha !

18 March 2012 at 04:03

haish...bru terupdate eah...ingatkan nak tggal mcam tuh ja..:D

speck tuh sesuailah ngan muka yg terbentuk elok...heee

19 March 2012 at 18:19

sesetengah org mmg comel pkai glasses besar ni.hehe tp tak secomel korean boys la

22 March 2012 at 06:13

well..wearing glasses is for sure bleh dpt rmai attention.klau kene pd style la.and these glasses are like magic touch bcoz glasses dpt ttup someone's weaknesses.

29 March 2012 at 01:50

salam pekenalan dari umi :)

chak! umi suke kpop ..diorang ni kan cantik2 cute2 hensem2 .. tak pernah boring tengok ..semuanya cantik2 kan ..piwettttttttttttt ..

nice entri dik :)

30 March 2012 at 00:13

Mat petang aiman .. umi datang lagi ..nak tengokbintang k pop kat cni :)

4 May 2012 at 06:46

aiman boleh dikatakan popular la akak tgok..hehe...bg la tip sikit..huk3

7 August 2012 at 23:34

wahh. peminat korea rupanya dia nie :DD jarang jumpe lelaki minat korea. anis minat tengok running man dgn drama2 dia jer, kalau penyanyi korea kurengg cket :) btw, dah follow sini :)

8 August 2012 at 05:17

amboy, minat sungguh dy ngn kpop eaa . hihi :)

6 February 2013 at 00:19

uit2 budak nerd.. haha comel sangat...

tak sangaka ade boy minat kpop ni hehe...

waaa minat mtungsoo L jugak!!!

Post a Comment