Giveaway from korea and sydney

Author: aiman mania | Publish 11/28/2011, 01:15 | There is 50 Comment[s]
hai semua!!anneyong haesayo...
sihat??almaklumlah sekrg nih musim hujan..ramai org demam n batuk2..kampung abg skrg nih banjir....kpda mak bapak tuh,jadilah mak bapak yang bertanggungjawab pantau keselamatn ank pinak.....nih tak..bnda da terjadi baru nk memekik melolong....haahaa..sekadar nasihat je....^^

hari nih abg berkesempatan BLOGWALKING Ke blog2 yg abg follow....auuuww!!secara tak sengaja, hari nih abg secara spontan lagi tertarik nak join satu giveaway...gempak hadiah tuh tau??hadiah dari SYDNEY,AUSTRALIA n KOREA.....kebetulan abg jumpa GIVEAWAY nih dr blog yg boleh tahan cantik jugaklah blognya.....nampaknya KPOPERS gak!haahaahaa.....minat YOSEOB,B2ST...high 5 dik!kita punya minat yg sama!sekadar minat k?tak de lebih2....

(BISIK2: i LOVE korea VERY VERY MUCH)

haahaaha.....dulu abg pernah join satu GIVEAWAY DARI KOREA By kak pasihah....tapi,tak de rezeki....ramai sgt org join...pemilihan secara rawaklah katakan........tak pelah..yg pnting kena cuba...tul x??klik banner colurfull lagi sedap mata mmndng untuk terus ke blog beliau kat bawah ni k?


nak tahu syarat2 giveaway??alahaiiiii...mudah je....sambil makan kacang je nih..haaha..(JOKE)
HAAHAHAA......okay....

Syarat-syarat giveaway;

1. Buat satu entri dengan tajuk di atas, letak banner comel tu & link-kan ke entri ini.

2. Kalau nak tag kawan, anda sangat dialu-alukan untuk berbuat demikian. Kalau tak nak pun takpe, tak tolak markah pun. (:

3. Kalau korang nak follow blog ini, dipersilakan. Kalau tak nak follow pun takpe, still tak tolak markah (:

4. Hantar link ke entri anda di ruangan komen entri ini sebelum 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.


SENANGKAN SYARAT2NYA??
APA LAGI??JOIN LAH SEKARANG!!JANGAN LPASKAN PELUANG....!!ADA REZEKI MENANG! :]

OKAY...sedikit REVIEW tentang blogger yg menganjurkan GIVEAWAY nih......
setelah godek2,rupa2nya penganjurnya merupakan CALON SPM 2011....do the best dik!!
SPM VICTIM lah nih..haahaa.....apa2pon do the best in ur EXAM....
EHEM2....kita kat sini mendoakan kejayaan adik.....
kalau korang nak tahu blogger nih nak melancong ke KOREA n SYDNEY BULAN DISEMBER NIH....waaahhh..hebat tuh!!dapat p negara org kulit putih n mata sepet yg HENSEM2 N CUN2 sekaligus...haahaa......hadiah gempak2 tau??haahaa......

kalau korang nak tahu secara lebih detail lagi,..tak cukup lagi apa yg aku cakap,sila TEKAN SINI....

memandangkan aku JOIN GIVEAWAY DR KOREA N SYDNEY nih,aku nak tempek gambar2 idol kpop n bintang2 kelahiran AUSTRALIA lahh....haahaa...

OOOHH YA!!KITORANG SUZYMAN COUPLE DALAM
WE GOT MARRIED 2012...!!!
TUNGGU K?haahaa..^^
p/s:yg kat ats tuh bukan artis korea ye..??yg bawah tuh SUZY MISS A!


CODY SIMPSON....KELAHIRAN AUSTRALIA

HENRY N RYEOWOOK SUPER JUNIOR


B2ST....


YOONA


lenka....




okay itu sahaja yg dapat aku sajikan..haah....doakan aku menang GIVEAwAY nih ye??bye2.......
hey guys...i still need ur comment at this entry k??
PLEASE CLICK HERE,BABY!


50 comments

28 November 2011 at 01:48

join giveaway ye, good luck...

gambar yang mula-mula tu, eh eh kenapa tak sama? hahaha

28 November 2011 at 04:02

semoga menang yerr

28 November 2011 at 05:35

gudluck lah ye..hehe

28 November 2011 at 05:51

goodluck... ^_^

28 November 2011 at 07:19

hahaha.comeyy ajerrrrr.gud luckkkk

28 November 2011 at 07:45

good luck

28 November 2011 at 07:45

menang kasi akak hadiah ye ! hehe

28 November 2011 at 07:52

hey! gud luck okeyh :)

1 December 2011 at 22:39

abg?? wakakaka.. ye abg bolat trsyg ^^ smoga brjaya.. JIA YUU !

1 December 2011 at 23:41

ghahaha,buat terkejut je.

2 December 2011 at 22:21

gud luck yee :)

3 December 2011 at 23:46

hahha.. mmg gila k pop betul.

jom baca kejap=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

7 December 2011 at 00:13

good luck :)

7 December 2011 at 04:41

bagi awak yg kemon ebat sgt kat org yg caci blog,sila baca entry nie
http://mypreciousblog90.blogspot.com/2011/12/peminat-k-pop-yang-bodoh.html
hmm..sebab hiburan dunia manusia bergaduh...subhanallah...biarkan la dye kalau pun dye xminat kpop walau spe pun dye...kita manusia..Allah telah ciptakan ngan otak dan fikiran yg berbeza2 means kira punya pendapat yg berbeza..lagi pun,itu blog dye..hak dye nk ckp apa pun...semoga Allah membukakan pintu hati kita semua & tunjuk jalan yg betul....hal sebegini boleh memporak perandakan hubungan kita sebagai saudara Islam...dunia di akhir zaman...bersama2 lah kita rakyat Islam bersatu :)

7 December 2011 at 06:32

omo3.... lagu dream high...hehehhe

7 December 2011 at 06:42

Assalamualaikum W.B.T. baru follow adek. follow me back yeah... akak pggl adek jela eh... jarang dengar laki minat k-pop... mmg terkezut bile ade fanboy entry mcm nie... =)

7 December 2011 at 07:17

goodluck ;)

7 December 2011 at 16:30

hehehe, gudluck ya aiman!.

7 December 2011 at 16:58

http://www.hazrey.com/2011/12/779-kpop-makes-our-children-delirious.html

7 December 2011 at 18:57

dik, malu lah. awak tu laki. memalukan -______-

8 December 2011 at 17:44

Assalamualaikum,

Minat Kpop tak salah, lelaki atau perempuan.

Yang salah kalau minat sampai buat benda tak baik.

Kalau sampai nak bergaduh pasal Kpop, tak payahlah.. silap-silap masuk lokap.

Peace, no war.

Anonymous
8 December 2011 at 22:50

wei ko bapok ek? wakakaakakak! mesti fanboy2 ko tgh melancap tgk muke ko kan? hmmmmmmmmm

9 December 2011 at 07:31

hye aiman....kenal lgi dgn SKL..:)
eheks..:P

aiman love suzy lak plak dya...ahaks..

btw,gud luck okeyp..:)

9 December 2011 at 07:56

Sorry lambat singgah sini. Thank you sebab join GA nazu :) All the best dear <3

p/s. Ignore orang yang kutuk-kutuk tu. It's a free world, nobody's perfect. :)

10 December 2011 at 02:16

mudah2an aiman kpop berjaya... chittt!!!

10 December 2011 at 11:50

goodluck utk giveaway tu ye aiman.hehe
lme tak dtg sini,perghh ambik pic suzy Miss A??kte pun minat die,sbb tu ltak nme Miss A kt blog.ahaha :P

10 December 2011 at 20:02

eh? semagat kan cerita pasal hadiah. tehee. gudluck.

aku tak join pun benda alah ni semua. heh. yeah, with all your wish and luck, i'll bet she can get straight A+

amin~

11 December 2011 at 00:49

hye dah lama tak BW
:)

gudluck yeah!

p/s:snagat suka cody simpson. beliau hensem! =D

Anonymous
11 December 2011 at 21:01

ko dah pegi blog mazidul dgn hazrey? mst dah kan..mst tido mlm ko tak lena kan..hahahah

12 December 2011 at 00:06

kpd lelaki dan wanita2 sekalian..hormatilah aiman nie..sume org ade minat tersendiri...xsemestinye minat artis lelaki nie gay..klu jadikan diorg sbg idola xslh...dah klu korg yg laki dngr lgu laki gay la..?klu yg ompuan dngr lagu pompuan lesbian..?oww bru thu..ak ngaku ak pon minat kpop..ak minat grup laki...korg nak panggil ak gay panggil la...yg penting ak hepi...korg panggil ak gay cukup 40 kli dgn izin Allah korg la yg jd GAY...sekian trima kasih...

Anonymous
14 December 2011 at 22:17

buat baik bepada - pada , buat jahat jangan sekali .. ingat ! :)

16 December 2011 at 01:09

jom join KPOP BADGE GA
LINK >http://www.skysevendesign.blogspot.com/

16 December 2011 at 22:27

Awak bila nak hupdate lagi... :(( i'm waiting for your comeback!!!!

11 January 2012 at 18:17

smoge menang =)
hehe minat btol kpop ek..

Anonymous
27 January 2012 at 09:29

fanatik kpop lah ni? KAH.KAH.KAH.KAH.KAH.KAH.

OBSES UOLLLSSSSSSSS.

14 February 2012 at 03:03

Kpop tu apeww

14 February 2012 at 03:04

Kah kah kah !

15 February 2012 at 01:25

singgah sini.....

15 February 2012 at 08:08

aiman, sabry oppa simpati dengan ape yg berlaku dekat aiman.. banyakkan bersabar... jangan risau... selagi aiman berade di pihak yg benar n aiman x ganggu hidup orang .. aiman teruskan k..! kite kat dunie ni memang x boleh nak buat org puas hati dengan diri kite .. jnji aiman teruskan beristiqamah... kite islam pun digalakkan bersederhana dalam apa jua keadaan... jangan risau k...

Anonymous
22 February 2012 at 07:13

lancapla.kpop ptuihh....

1 March 2012 at 21:01

berjaya nggak ?

Post a Comment