Ulzzang,the best nice looking!!

Author: aiman mania | Publish 11/05/2011, 01:52 | There is 46 Comment[s]
hai kamu semua!anneyong haesayo.......dah lama dah tak bersua dengan korang kat blog comot lagi kusam nih...
tambah2 lagi,dah lama tak UPDATE...Sorry!FINAL EXAM melarang keras untuk ALK ngadap lappy lama2...
nak bahasakn diri ALK lah plak....^^.....akronim bagi:

A:AIMAN
L:LIKES
K:KPOP
setuju tak??okay..kat entry kali ni ALK Nak kongsikan dengan kalian semua tentang ULZZANG... Mungkin ada sesetengah drpd kita dah tau apa itu ULZZANG kan??yg KPOPERS sejati tuh mungkin daa tau kan??
sebenarnya,ULZZANG ni ada kaitan rapat dengan dunia kpop...taklah rapat sangat..tapi,sesetengah drpd diorg tuh ada yg dapat TITLE ULZZANG...Haahaa..bingung lagi kan??
apa itu ULZZANG??yesss....i can gues apa yg "duk play2" lam benak korang semua kan???
okay......first sekali bagi yg bergelar plajar,kalau nak jawab esei bi,janganlah duk main ROJAK2 bahasa.....kalau nak rojak2 boleh.....tengoklah nanti TELUR AYAM KORANG tuh menetas atau tidak....haaaaha.....TELUR AYAM disini mean ZERO ok??
ULZZANG tuh bermaksud WAJAH TERBAIK atau lam MAT SALLEH LANGUAGEnya plak,the nice looking!
eoljjang atau ulzzang nih berasal dr HANGUL,TULISAN KOREA k??Dan kalau berasal dr korea,semestinya ULZZANG nih memg terknal di korea kan??*angguk2....
dan sekarang ni,ULZZANG bukan terhad di KOREA sahaja,tapi,kat JAPAN,TAIWAN,US,CHINA,DAN KEPULAUAN EROPAH pon dah ada...Begitulah kuatnya pengaruh KOREA di seluruh dunia.....*kagum!!
untuk tampil cantik,golongan ULZZANG nih biasanya akn menggunakan kemahiran MAKE-UP Dan menggunakan ADOBE PHOTOSHOP APPLICATION....Biasanya,kebanyakkan ULZZANG akan mengutamakan dandanan di bahagian mata.....supaya nampak mata tuh lebih besar n kelihatan cute cam kartun anime...!!dalam hal nih juga,make-up di bahagian mata tidak mencukupi...kena guna CIRCLE LENS Supaya bahagian mata tuh nampak lebih besar dan menarik.......nak tengok ULZZANG???nih contoh ULZZANG....ULZZANG GIRL!!

tak payah nak amiklah...ni aku punya...heeheehe...^^.

perhatikan pada bahagian mata awek cun nih!hehehe..jangan pandang lama2....cair nanti susah!!tuh effect CIRCLE LENS yg dipakai oleh budak nih!!
ULZZANG nih org biasa2 je......bukan artis ok????Tapi,kalau dah mmg meletop dan famous,boleh dapat TITLE SELEBRITI okeh?kebanyakkan diorg nih akan meng"UPLOAD" foto2 mereka yg cute2 ke laman MUKA BUKU atau TWITTER!Dan sekarang nih pon ALK ada terjumpa satu page kat facebook  yg menganjurkan pertandingan PENCARIAN ULZZANG TERBAIK....ALK tengok pon rambang mata..heeeheehee.....oohh ya!ULZZANG jugak tak terhad kepada pompuan je tau?LELAKI pon boleh ye??Kalau lelaki,muka diorang nih mmg betul2 HANDSOME N JAMBU2 SAJE!!nih satu contoh 
ULZZANG LELAKI.......

MAAF KALAU PIC NIH BOLEH BUAT GIRLS KAT LUAR SANA KENA NOSE BLEEDING SYMPTHON..^^

eyyyhhh!!!sat2......ULZZANG TOMBOY pon ada!!!cute gila!!hensemmmm!BOYISH STYLE!!nih contoh pic ulzzang tomboy!!

nih pompuan tau!nampak cam lelaki jambu kan??haahaahaa...jangan tertipu tau??

n nih contoh ULZZANG TOMBOY dr KEPULAUAN EROPAH KOT.....


ALK tak berapa nak minat ULZZANG dr KEPULAUAN EROPAH ......pengaruh kpop kot..heeheehee..^^

kalau kprang nak tahu,ULZZANG nih ada fan dia yg tersendiri tau.......hrrmmm....menariknya,ada sesetengah ULZZANG Dah pon bergelar artis.....artis hot plak tuh..jom kita usya2 dengan gerakkn SCROLL BOX kat sebelah kanan lappy korang...

lEE Q RI....SWEET GILA.....MENGALAHKAN ANK PATUNG BARBIE!


LEE KISEOP FROM UKISS......

PARK JUNG MIN

LEE DONG HAE...FEVERET AKU LAM SUJU....

HYOMIN FROM T-ARA...AKU LBIH SUKA EUNJUNG KOT..^^


YOONA...FEVERET NO2 AKU SELEPAS SOO YOUNG SNSD.....<3

MYUNGSOO FROM INFINITE.......FEVERET AKU LAM INFINITE SELEPAS WOOHYUN...

PASANGAN KEMBAR YOUNGMIN N KWANGMIN FROM BOYFRIEND......

LEE SUNG MIN FROM SUPER JUNIOR......MY SECOND FEVERET IN SUJU....

LEE JONG HYUN FROM CN BLUE......JAMBU SIOTT KOT..^^

HONGKI FROM FT ISLAND PON TURUT TERSENARAI DALAM KALANGN ULZZANG YG BERJAYA MENDAPAT TITLE SELEBRITI!!!

p/s:kpd sesiapa yg belum tengok siri drama korea yg paling hot ,"YOU'RE BEAUTIFUL",tengok2lah!
tengok part yg HONGKI nangis....sweet gila kot..haahaahaa.....lpas nangis boleh lagi dia ketawa....!!Apa2pon,PARK SHIN HYE saya lbih comel n sweet !!!
sebelum tuh,video nih mungkin menghancurkan hati para GIRL kat luar sana yg mendambakan cinta dr ulzzang boy..haahaahaa...enjoy!!sweet couple!!!!!sama cantik,sama padan!!




okay...sekian saja hasil nukilan aku yg tak seberapa nih.....enjoy reading it..kalo salah,tegur ya??coz aku pon baru je buat research pasal ULZZANG nih..^^.
eyyhhh!bila dah komen tuh,klik lah NUFFNANG sekali ok?sayang korangggg... <3 <3 


salam aidiladha semua.....!!!!!


46 comments

5 November 2011 at 02:04

ptt lahhhhh da lme xupdate.bz rpenyerrr die

5 November 2011 at 02:18

sungmin oppa pon ada! :DDD

5 November 2011 at 02:30

hyee, Jungmin pon ? hahaha , i love him. kalakar gile die ni dalam ss501 and Eunjung from T-ara jugak, comel^^ eh i tengok gambar yg second tu tak nosebleeding pon, tgok gambar ulzzang tomboy baru nosebleeding hahaha. OMOOOOO~ cute gile! tahu name dia ape ? LOL :), btw tak tahu pulak ade ulzzang dari kpulauan Eropah, tp tak kiut sangat la depa. haha =P

5 November 2011 at 02:52

Waa~! My bias is ulzzang too!!? Lee Jong Hyun❤

5 November 2011 at 03:06

sya ulzzang x?heheee

5 November 2011 at 05:35

Jang Geun Suk tak ulzzang ke ?-.-''

5 November 2011 at 08:41

Omo omo! Donghae! Likey likey! Can me be ulzzang too? *wink*

6 November 2011 at 02:40

Lalalala ~~ oppa , gmbr eunnie?? ;p hehe , nice blog :)

7 November 2011 at 06:00

oo..cmtu ke..slalu dgr tapi xtau mksd..rasanya lbh kurang mcm selca kot..ehehe..

7 November 2011 at 20:25

ulzzang?? ok got it.
jarang jmpe bot mnat kpop.

tgh lyn running man skrg. best. tgok x? ^^

7 November 2011 at 20:26

kemain minat k pop huhuhu

7 November 2011 at 20:27

betul2 finatik dia ni..
saya pun minat jugak :)

8 November 2011 at 05:06

nice entry :)

8 November 2011 at 05:10

kiseop ada!! satu lagi ulzang dari kump block b Jaehyo..dia pun ulzang jugak..
hihi..lama tak dtg mengomen sni..hihi

8 November 2011 at 05:37

hongki=)

8 November 2011 at 23:40

mmg giler Kpop btul..hihi Nurul minat jugak la Kpop ni... ^^

~ Kite next week exam! huk3

Anonymous
8 November 2011 at 23:59

nice blog..terutama nyer tentang k-pop..nice to meet you

9 November 2011 at 02:02

heechul bukan ulzzang ea ? hhe.. ulzzang-II sume , tomel-II :3

9 November 2011 at 07:49

wah2..minat sungguh k pop neh..

leh geng dgn kawan ila...dia minat gila..ehheh

9 November 2011 at 17:42

serius,


aku tak kenal mereka semua.

9 November 2011 at 19:34

prince kenal yoona je...hehe..giler minat k-pop ek...semua tahu dan update psl k-pop ni...

10 November 2011 at 02:39

wah..hehe..hebat ar.. ^^~

10 November 2011 at 02:46

oh...nie dh tahu dah..isu nie hot tahun lepas..gigurl dekat fb ramai guna DP gambar Ulzzang

10 November 2011 at 03:22

aiyaa~ taemin mne? suke la tgk ulzzang..cntik2 kn dorg...

10 November 2011 at 19:41

perghhhh , tu dia saya punya hongi , haha

10 November 2011 at 22:59

wahhhhhhhh belajar perkataan baru hari ni..hihihi

11 November 2011 at 04:19

sebab tu dorg besarkan mata sebab mata dorg byk yg sepet..hihi

11 November 2011 at 09:13

ulzzang cantik2,jambu2 semua :P

11 November 2011 at 13:57

uljjang. 'Geun Jan Di' pun uljjang jugak.

leehongki
12 November 2011 at 18:46

terjumpa benda ni tadi.

http://dindiet.blogspot.com/2011/11/oh-artis-bintang-k-pop-dibunuh.html

RIP T_T

12 November 2011 at 20:00

hahahahaa!!! bru je aritu dpt tok guru yg arif bab ulzzang nie.sume nama model dia hafal.
lee dong hae?? thats y like u babeh
><
yup,kiseop ada dlm show ulzzang kat sana,apa ntah tajuknya.

12 November 2011 at 22:31

pehh...comey2 la dorang nih...yg bambar first tuh...cantik la mata dia..besar punyerr..:)

13 November 2011 at 02:27

hongki la aku suke hahaha

13 November 2011 at 16:22

Yes i agree ulzzang belaka comel~

14 November 2011 at 04:56

adek aiman.. pic comel2 semua.. da nose bleeding.. haha aiman.. akak t wat satu permintaan boley? nt wat entry pasai 2pm boley x? nt dioarg dtg msia.. akak xdpt nk pergi.. sedih.. :)

14 November 2011 at 05:24

samelah ye, kita pun baru je habis final exam..hehe

15 November 2011 at 00:31

hahaha.... terbaek... huhuhu.... Iejam minat 2AM n 2PM sbb lagu2diorg best wloupon AM more ballad dan PM more dance pop, Infinite plak sbb kareografi dance diorg superp, dan sgt syncronize... huhu... Suju KRY pilihan Iejam... dan SM the Ballad... sbb suara diorg mmg terbaek !!! huhu...

18 November 2011 at 01:41

nape pic saya x de dalam entri ni?

18 November 2011 at 17:56

<-----baru tahu mksud sbnar ullzang...haha

21 November 2011 at 02:28

juling gua tgok kpop lu @_@

24 November 2011 at 10:39

hong ki comelll <3 >.<

27 November 2011 at 09:07

thanks aiman!! saye nie minat jer ulzzang tp x tau pun my hubby 'hongki' pun tersenarai lam ulzzang.. huhuhu, aiman mmg deabak!!

27 November 2011 at 19:27

Heh, Lina pun bila hbs SPM nak ambik kelas belajar Korea ;)

27 December 2011 at 00:06

kwangmin-ah >//<

13 March 2012 at 01:52

Saya paling minat Lee Hongki dengan L-Infinite

3 July 2012 at 02:49

Ahhh~~my kiseop n L-Infinite <3<3
dorunk mmg ullzang yg jjang..aigoo ^__^

Post a Comment