Giveaway dari korea @fasihah.com

Author: aiman mania | Publish 7/21/2011, 03:21 | There is 17 Comment[s]

hei!hei!follower aiman yg mmg minat gilew2 kat kpop!!!
jom kita ramai2 join kontes ni tau....
mana tau kome2 semua dapat menang....
harap2 aiman menang kontes nih...
nak tahu sebab dia tak?
mestilah nak tahu kan?hoho...
mungkin hadiah dari korea....
waaaahhh!harap2 camtulah....
kpada akak fasihah,penganjur kontes ni...
aiman mmg minat gilew2 kat artis2 kpop...
mungkin satu2nya fanboy kpop kat malaysia nih....
(perasan sudaaaaaa...)
buat pengetahuan akak jugak,
aiman adalah pminat setia lagi gilew2 TERHADAP
 B2ST,SUPER JUNIOR,SNSD,4MINUTES,KARA,2PM N 2AM...
harap akak dapat buat pilihan dalam memilih pemenang...
tengok blog plak...
penoh dengan kpop!!!!


KPADA FOLLOWER2 AIMAN YG NAK TUMPANG SEKAKI KONTES NI,SILA RAJIN2KAN JARI JEMARI ANDA DENGAN KLIK GAMBAR DI ATAS UNTUK
MAKLUMAT LITIR....!!

SARANGHAEYO......!!!!
GOOD LUCK.....
KPD YG TAK BERMINAT NAK JOIN KONTEST NI,DOA2KANLAH AIMAN MENANG!!
first time join kontes SEBEGINI.....



perasaan:SEMESTINYA TERUJA!!!!







EEEHHH!terlupaaa sudaaaa......
tarikh tutup kontes ni 14 ogos kalo tak silap.....
so,sertailah awal2 yew?
ramai yg join kontes ni tau?
eerrrmmm......
bayangkanlah kalo hadiahnya 
kakak2 GIRL GENERATION!!!
banjirlah SATU MALAYSIA gara2 terharu aiman buat "AYAK MATA".......
i love kpop!!!!!!!!!!
KPOP IS MY SOUL.....!!
CAN'T BE SEPARATED........!!!!
sapew join kontes ni,bgtau aiman yew??
nak tau jugak nih sapew yg tertarik ngan kontes kali ni
~SARANGHAEYO~

17 comments

21 July 2011 at 03:33

ape hadiah kalau menang?

21 July 2011 at 03:43

eeerrrmmm...mungkin hadiah dari korea kot...sebab penganjur kontes ni dengan kerjasama OWNER STOREKING mungkin akn bg hadiah2 gempak !!mungkin sekali dari korea.....!sebab OWNER STOREKING tuh berada di korea sekarang....sal hadiah tuh akn kak fasihah update nanti kat blog dia..join lah sekali....n maklumat lanjut,tekan link kat bawah gambar tuh...

21 July 2011 at 03:52

al the best yer aiman.. semoga berjaya

21 July 2011 at 03:56

GA nie pasal apa ek ? ikut macam tu saja ka atau nak buat story segala ? ^^

21 July 2011 at 04:35

cucu umie:thank a lot bg support...

little star:bg explainlah sikit2...tak payah pnjang sangat..just a little....ok?

21 July 2011 at 04:48

ouh , oke . gomawo aiman ^^

21 July 2011 at 06:35

dik, GOOD LUCK taw akak ucapkan:)
akhirnya dia join jugak=)


hidup kpop :)

21 July 2011 at 07:15

little star:ne...cheonmaneyo....

laskar pelangi:hehehehehe...mestilah kak...tak ketinggalan punyew.......kpop hwaiting!

21 July 2011 at 08:18

sekali peminat kpop yg join..............ish3...

cik adik, ni bukan contest...ni giveaway..... ada buah tangan dari KOREA...xdelah sampai nak bagi GIRL GENERATION tu..huhu mau mahal tu.....


jadi, kalau bertuah, sebab GA ni guna cabutan bertuah, ni bukan contest yg mana akan diadili, tiada pengadil, ditentukan dengan cabutan bertuah.....

terima kasih join, nantikan update hadiah sebab aktiviti di korea tak habis lagi... :)

21 July 2011 at 17:21

ape specialnye korea eh? semua org giler korea..dgn boy2 skli..ish2..=)

21 July 2011 at 19:15

haha. zureen pun minat korea juga. tapi takdelaa obses sangat..
lagi obses kat bola kot.. ;p

21 July 2011 at 21:18

Adek aiman, wahh join GA.. hehe hope kamu menang ye adek.. nt kongsi2 la adiah yg menanag tu ngan akak sara ye.. hehe

22 July 2011 at 03:48

kak fasihah:thank di atas penjelasan yg panjang lebar tuh...ni first time aiman join benda2 sebegini...so,tak berapa arif lew...hehehe...harap2 dapat menang!

syipard:kamu tak tahu sebab kamu tak minat...dance diorg yg pling mantap.....muzik moden yg diorg bawakan wlaupon kita tak tahu maksudnya.....n diorg sumew good looking!!!!!

zureen:yup!aiman mmg obses ngan artis korea nih.......hehehehe...^^..drama2 sekali aiman layan...

kak sara:hahaha...okay!!kalo hadiah dia kakak2 girl generation,malas bg...hehehehehe...

22 July 2011 at 10:41

gud luck ye aiman... aiman, cerite yang "saya nak ubat kentut" tu cerita betul tau.. time tu ketam bawa adik d klinik minggu lepas

22 July 2011 at 10:58

ooowwwhhh!!cerita betul upewnyew....thank abg ketam...good luck to u too...

22 July 2011 at 23:33

ok dah tau!!! x nmpk ada banner shabby kat atas tu.

23 July 2011 at 04:36

wanie:yup...of course..jom join sekali...

Post a Comment