Aiman DaftaR Nuffnang + heartbeat

Author: aiman mania | Publish 8/16/2011, 20:46 | There is 31 Comment[s]
pekabar rakan2 blogger??sihat??yg tak sihat tuh,jangan p mengada-ngada nak p bukak puasa...heehee...pejam,celik,pejam celik....,hari ni dah genap 17 hari kita berpuasa..
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13...yup!ada 13 hari lagi ramadhan akan meninggalkan kita......tak lama lagi boleh tengoklah aiman pegang duit raya..(jangan jelesssss!)..dalam duk menghitung hari sampai ke ibu jari kaki tuh,jangan lupa  mengejar malam yg lbih baik daripada seribu bulan.........iaitu malam lailatul qadar....!seelok2nya,perbanyakkn amalan kita dalam sepuluh malam terakhir ramadhan...ada gaya sebgai seorang ustaz x?...sila jawab ya kalo nak duit raya lebih!!

okay.......pencen jadi ustaz...hakhakhak..^^

hari ni aiman nak ucapkan terima kasih + kamsahamida + xixie + arigato kepada mizzlyzeer,akak comel aiman yg sudi berkongsi tutorial cara2 nak pasang iklan nuffnang  + heartbeat kat blog yg tak seberapa nih...
sila jangan gelak coz aiman  masih baru dalam dunia blogger nih...

hakhakhakhakahak
p/s:ada jugak yg gelak.... tak pa..tak pa....

....kepada blogger2 yg tak pasang lagi tuh,sila jenguk tutorial kat blog akak lyzeer ya??pastikan ikut satu-satu dia punya step kalo tak mahu blog anda jadi rojak buah.....aiman semalam pon naik pening2 nak pasang iklan nuffnang nih....mujurlah berjaya gak akhirnya,...sila tekan sini kepada mereka yg tak tahu nak start dr mana...1-daftar nuffnang..(jangan jelesss....dia mention nama aiman lam entry nih)..lpas siap step tuh,ikut step nih plak....nak duit kena  rajin2 yew??dah siap?cepatnya!!!!pergi kat sini plak....2.pasang iklan nuffnang di blog.....siap??nak tambah income lagi..??.jom pasang heartbeat plak!!!ringankan jari jemari anda klik link nih plak...daftar heartbeat....

okay!!selamat mencuba....jangan takut nak mencuba benda baru ye??good luck!!

oohhh ye??teruja sangat nak pasang iklan nuffnang + heartbeat ni bukan apa....jeles tengok abg hyz yg selalu sangat duk buat entry sal bnda2 nih semua.....jom terjah entry terbaru beliau......nak tahu sal apa....klik link kt bawah ni........iiissshhh...makin menjadi2 kemaruk beliau ya??
^
^
^

haahaahaa.....follower pon ramai...yalah...tengok tuan blog!!hensem bukan main lagi..bergaya ala2 bintang kpop!!heehee....moga beliau  dapat jadi jutawan muda ya??belanja kitorang abg hyz!!!kfc!kfc!kfc!tak pon,duit raya ...RM50.00 pon tak cukup lagi sebagai duit raya...^^....pulangan lumayan habis walaupon berapa dia dapat pon aiman tak tahu...haahaa....sila gelak kalau anda merasakan cacing duk korek limpa hang.....

okay,sebelom aiman nak logout blog kesayangan nih,aiman nak ucapkan terima kasih kepada budak cun nih..pompuan mesti cun kan??mungkin hobi dia suka klik2 nuffnang org ....terima ksih daun keladi...kalo sudi kliklah lagi..hikhikhik....

nampak tak???apa dia kata??kalo tak nampak..kasi klik sikit 
gambor tuh...jangan terkejut..
gambar tuh akn berubah menjadi cicakman yg besar...hahak...

sebelum tuh juga yoseob(b2st) ada berpesan kepada pelawat2 blog ini.....bulatkan mata sebesar yang mungkin.....jangan baca dalam hati.....baca guna mulut..n pasang telinga.........!!!!dengar betul2...kerana tak akn ada ulangannya nanti.......
^
^
^
^

dah dengar n baca??lpas tuh apa lagi?kliklah..heehee...
thank kawan!!u are the best...oohhh ya!!thank kepada mereka kerana sudi drop komen pada entry aiman yang lpas...layan karenah aiman yg cam mengada2 pon ada..thank sangat2...drop komen here,n i will comment ur entry..it's my promise....oohh ya!!kalo ada iklan nuffnang kat blog kome,aiman klik sekali.....
sama2lah kita  bagi duit raya ya??

jumpa lagi.......!!!bye...anneyong kyessayo!nah gambar kakak2 girl generation ,aiman bagi upah baca n drop komen......heehee...







31 comments

16 August 2011 at 22:24

nnt dah ade duet nuffnang tuh bole la belanje betol ta aiman ?? :D

17 August 2011 at 00:17

hehe..miss buat lawatan sini. malulah aiman mention nama akak =P (tersipu-sipu pulak)..hehe

akak x mintak banyak sebagai tanda terima kasih aiman kt akak cuma mintak tiket kapal terbang pegi balik ke korea je..kuang2x

17 August 2011 at 00:56

syrupmasin:heehee...yup..boleh jew....tapi,knew rajin2lah klik iklan tuh yew?heehee...

miss lyzeer:heehee...nak malu plak..haahaahaa...what?tiket kapal terbang pegi balik korea?tuh dah lbih tuh..heehee...

17 August 2011 at 01:35

dulu ada nuffnang lepas tu akk tengok satu sen pun tak naik akk buan balik :)

17 August 2011 at 02:05

boley la belanja akak sara nt ye ! haha

17 August 2011 at 02:07

mida midot:heehee....apa akak nih..jangan cepat berputus asa..tengok aiman!bersemangat...!


sara zainol:kalo duit aiman dapat banyak....,cakap jew kak sara nak apa...nak p korea ke,nak p jepun ke,aiman sudin bawak..^^

17 August 2011 at 02:08

tahniah2..sudah pandai letak nuffnang..noona pun mintak tlg kawan dulu..diri sendirik buta IT..hahahaha..

17 August 2011 at 02:14

izzie:heehee....thank noona...aiman pon terpaksa bertegang urat tengok tulisan masa nak edit html..punyalah susah...heehewee....

17 August 2011 at 02:21

pewittt! ada duit masuk nanti jangan lupa belanja pelangi ehhhh^^

17 August 2011 at 02:25

click la nuf farah jugakk.. hehhe

17 August 2011 at 02:45

mantap...lepas ni boleh bergelar jutawan blog...kejap je tu nanti mesti ada be

17 August 2011 at 04:14

laskar pelangi:belanja pelangi?heehee....pelangi pon kena belajar klik2 iklan nuffnang aiman ye?heehee....baru boleh belanja...


cik farah:heehee..jap ag aiman blogwalking aiman klik ye?eheehee....cik farah dah klik ke iklan nuffnang aiman?

17 August 2011 at 04:15

mohamed faizal:haahaa...jutawan blog...baru nak mencuba...kalo ada rezeki,adalah.....kalo tak da pon tak pew....yg pnting cuba dulu...

17 August 2011 at 07:02

wahh.. bagus2.. dh maju sikit2 dah.. keep it up.. :)

17 August 2011 at 08:46

sory sorry mekke mekke nekke nekke

17 August 2011 at 08:53

haha..baek tuan :)

17 August 2011 at 09:05

untung la leh dftr nuffnang..
ee da cube tp ntah kenape xleh ntah..
biar la..huhu

papepon sgt shumel la kpop ni sume...

17 August 2011 at 09:50

hehe..boleh tmbh pendptan nty yer iman..btw, jgn lupe share2 dgn ayie aw..

btw, sorry bru dtng blog aiman..

17 August 2011 at 18:44

hoho ! kau gila kpop XD

18 August 2011 at 01:41

Huhu~ Nuffnang~ Xpenah2 naik duit die~ xde org klik kot~

18 August 2011 at 02:17

asyila zainuddin:haahaa....dunia makin maju,kita pon kena maju..thank kak!heehe..^^

cik amar:cik amar bg komen yg tak dak sangkut paut pon ngan entry nih...aiman minat lagu tuh..haahaa...super junior!^^


syrup masin:heehee..aiman ke?aiman mmg baik pon..

18 August 2011 at 02:20

ezzad:heehee...mungkin abg ezzad tak ikut rules dia kot....
kpop?sangat comel?sudah semestinya!!

cucu umie:heehee...insya-allah...kalo bnyak yg aiman dapat,kita p korea sama2...boleh?

18 August 2011 at 02:21

he is kapten kakak:heehee..tau tak apa....


raizan:cuba lagi..heehee..aiman pon tengah mencuba juga..harap2 naiklah nuffnang nih...

18 August 2011 at 04:14

wahhhh aimannn dah msyukkk lahhhhh ;)

wah aiman dah pasang nuff

hehehe

:)

18 August 2011 at 07:07

kaya la aiman pasni.. blanja dak eina ok :)

18 August 2011 at 08:59

ecece..org baek ta ngaku baek oo :D

18 August 2011 at 21:53

hebaq r pasnih! hehe

18 August 2011 at 22:41

kpop ! haha , hey nuff ;)

19 August 2011 at 04:23

sarah mohd salleh:heeheee...ye..masyuk..masyuk...memang masyuk....


ini belog saya:heehee...ye....sila rajin2kan tangan klik iklan nuff aiman ye...:)

19 August 2011 at 04:24

syrup masin:haahaa.....ye ke?? :)



amir aizat:hebaq...mana ada..biasa2 aja...


ain:yup!kpop......say hai to nuff je?aiman tak..:]

Post a comment