top 10 kpop idol wanita...panasSSSsss!!

Author: aiman mania | Publish 8/20/2011, 19:54 | There is 59 Comment[s]
hai.....anneyong haesayo!!
jaljinaeyo(sudah lama tidak berjumpa!!).....so sorry!!kerana lama tak update blog yg semakin hari,trafficnya semakin turun mendadak!!!terima kasih kerana menunggu entry terbaru drpd aiman.....tak kurang juga yg puji2 blog yg biasa2 ini...memang satu penghargaan yg besarlah....thank you so much..!!!yg follower2 baru aiman tuh,thank sangat2...sudi2lah berkunjung kesini dan komen entry aiman okay?because aiman tak sempat nAK "tangkap"(baca:jejak) mereka yg shout kat shoutmix tuh!aiman lbih utamakan mereka yg komen entry aiman dulu....n then barulah shoutmix!!...ok?boleh terima........sila cakap ya,kalo mau duit raya lebih!!haahaa...

okay!!!aiman baru saja menghabiskan masa sehari suntk di bandaraya kuala lumpur semalam!!!dalam duk melencong ke sana ke sini tuh,terjumpa satu majalah yg memang sarat dengan informasi2 hiburan tempatan n korea,terutamanya....heehe..tak lain tak bukan!!MAJALAH HAI!!Selain majalah epop,aiman suka sangat baca majalah ni...!!!macam2 ada......just rm2.50 je....!!murah kan??isu terbaru cover dia pulak SHAH JASZLE,NEELOFA,SYAMSUL N LIYANA.....N terpampang juga PHOTO TEASER ALBUM KE5 SUPER JUNIOR!!!!thumbs up buat krew2 majalah hai!...
nak tengok photo teaser album ke5 super junior tak???sila tengok kat bawah........eeehhh!!!!hati2!!
takut ada fangirl  yg "nose bleeding" tengok CHOI SIWON yg tak berbaju..heehee..^^

tapi,dalam mv mr simple,tak ada pon gaya2 sebegini...!!!thumbs up super junior!!
buat masa ini,video mr simple telah di review sebanyak 7,597,554 views...
hebatkan???

okay,bukan ini yg akan jadi isu utama dalam entry kali ini...dalam entry kali ini,aiman akn kongsikan apa yg aiman baca dalam majalah hai!....isu kpop lah!!haahaa...oleh kerana lama sangat tak share sal info2 pasal korea dengan korang,kali ini,aiman kembali dengan info kpop yg sarat dalam kepala..haahaahaa,..!!!idea mencurah2 nak create entry kali nih...!!!
okay..!!hARi ni aiman nak cerita tentang artis2  perempuan korea yg memang terkenal dengan kejelitaan,ke"cute"an,dan keseksian yg mereka tampilkan dalam setiap MV dan SHOW2 yg pastinya lebih gempak!!liuk lentuk badan yg macam lalang ditiup angin dipaparkan menerusi dance dan fesyen yg digayakan telah menarik ramai perhatian pereka2 fesyen untuk mereka pakaian2 yg nampak "pppeerrgghhh" dr kacamata seorg lelaki pastinya..ehem2...uhuk..uhuk..(batuk sopan sekejap).....
namun,terdapat segelintir peminat menganggap bentuk tubuh yg terlalu kurus mcam slim river tidak sepatutnya diagung2kan...hari nih,aiman nak bagi kelonggaran kpada kome2 semua menjadi juri....pilih!siapa yg selayaknya menduduki tmpat pertama dan tempat terakhir di antara mereka.....
let's see..adakah artis kegemaran anda turut tercalon????jom terjah sama2.....

YURI-SNSD



JI HYUN-4MINUTES




KRYSTAL-F(X)




KAHI-AFTER SCHOOL


HYOMIN-T ARA


JAEKYUNG-RAINBOW


UEE-AFTER SCHOOL


VICTORIA-F(X)


SUBIN-DAL SHABET


NANA-AFTER SCHOOL


Comel kan??kalo aiman,aiman pilih YURI  DI TEMPAT PERTAMA....n KRYSTAL F(X) DI TEMPAT AKHIR SEKALI.....
Korang macam mana plak?heehee....mesti rambang mata kan????in short,diorg memang comel...!!!!tak kisahlah kejelitaan mereka tuh dibantu oleh PLASTIC SURGERY yg sememangnya murah kat korea sana..kita yg tak berduit nih pon mampu...!!

INFO SELITAN!!!


-------->PARK SHIN HYE  Kena langgarsewaktu pulang daripada lokasi penggambaran HEARTSPRING,DRAMA KOREA YG TENGAH HOT SEKARANG!!


PARK SHIN HYE...


------------>2PM mengalahkan rekod penjualan  album GIRL GENERATION di jepun....


--------->2PM dijangka buat konsert di malaysia 26 NOVEMBER 2011...





--------->UKISS dijangka buat comeback SEPTEMBER ini...Dengar2 mereka BAKAL DEBUT DI AMERIKA .....






--------->LEETEUK N HEECHUL Sertai tentera.....


-------->BIG BANG Akan terus SOKONG  DAESUNG!!!



DAESUNG tidak akn menyertai big bang menjayakan konsert bersama member yg lain
jika masalahnya belum selesai...!!

ooohhh ya!!today is KIBUM'S BIRTHDAY!!saenghil chukhae himnida hyung!!!




p/s:dah habis baca??sila bg komen....jangan lupa klik nuffnang n heartbeat aiman okay??klik button like fb kat ats entry nih kalau suka..kamsahamida....^^










59 comments

20 August 2011 at 22:47

mgg chumil2... tp yg first akak pilih UEE- after school, last kristal- f(x)..

wow aiman, lagu fiction... rs nak t'lompat dgr lagu ni.. hehe.. tp x fhm la jln crita vid dia..

20 August 2011 at 22:58

-liana asif-:heehee....uee memng tak dinafikan memang comel...heehee..tapi,tak suka watak dia dalam you're beautiful..kristal f(x)?sama.....apa2 pon,diorg semua mmg supa dupa cun..

yup!fiction!haahaa...suka dengar lagu nih....ceritanya cam ni..dia dah putus ngan gf dia..tapi,dia anggap semua tuh hanya mimpi,,,,

20 August 2011 at 23:36

suka kpop yew??

21 August 2011 at 00:52

akak kalau tahu tentang kpop2 nih dari aiman lahh nampaknya...satu pon macam bute kpop.wuwuwu.mmg sbb tak mnt kot.wuwuwu

21 August 2011 at 00:59

semua cantik , tapi bagi shekaa tempat first sekali , subin . sebab dia comel sgt . last sekali krystal f(x) :)

21 August 2011 at 01:10

saye ske uee n kahi .. tapi saye lgi suke Sunny, jessica n tiffany lam snsd .. hehehe

21 August 2011 at 01:18

aiman...ape lh yg mnarik dlm HAi...hehe..blom b'kesempatan nk bli lg..

21 August 2011 at 01:35

aku nk hyomin-t ara.. hot gile.. haha.. membuatkan adik aku tak duduk diam jew.. dan sorg lagi.. UEE haha...
-ngetap bibir tengok awek ni--

21 August 2011 at 02:13

OMG! OMG! OMG! dia ade mentioned UKISS! my peberet! haaaaa pengsannnn~hoho . yaayy! UKISS nak COMEBACK!!! tak sabooo nak tgok style baru , yahooo..especially my lovely angelic kevin woo. btw nak buat debut kat amerika ? whaoooooooo~ UKISS FIGHTINGGGG!!!! pround to be KISSME :))) *jadi over sebab ukiss ahaks8*

21 August 2011 at 02:23

yuri bias???hahaha..noona pun suka jugak yuri..dia tuh bengong..tgk invincible youth tak larat gelak dengan perangai dia..

bln9 snsd wat comeback..msti aiman suka..hahaha..

21 August 2011 at 02:45

fuhhh *blur* nsa taktau korea2 nih ;(

21 August 2011 at 03:33

saya suka seo-hyun snsd, comel je...

teruk ke park shin hye kena langgar?

aiman, ape tajuk lagu dlm blog aiman ni ye?

21 August 2011 at 04:01

napa seohyun tak ada?? kalau akak pilih seohyun tempat pertama then baru yuri...hihi..
2pm nak datang malaysia..mintak2 diorang dataang and woww...ukiss bakal debut di amerika..omg..

21 August 2011 at 04:04

Akak suka Nicole KARA .hehe tapi VICTORIA chomel . .now akak tgah addict dekat variety show RUNNING MAN .hahaha .memang tengok tu je .satu hari tak tengok tak best .:DD
Aiman tengok running man tak .? :DDD

21 August 2011 at 06:12

pilihan miss sama ngan aiman. Yuri paling seksi..Auch..hehe

Dia x de lah terlalu kurus dan x jugak besar. sederhana yang sangat seksi. dalam snsd, badan paling seksi of course yuri, second maknae.

hehe, aiman..heechul n leetuk dh pegi tentera ye? bila?

apa cerita kibum sekarang? sunyi je..hangeng lagi la =(

ada lagi soalan..hehe, lagu tema iklan digi yang pasang kt tv tu apa ye. Yang lagu korea tu =)

nanti miss singgah sini lagi ye..nk tau jwpn dari aima..

21 August 2011 at 06:19

banyak yg awak tahu kan?? ^^ saye suka k-pop jugak!hehe

21 August 2011 at 06:21

nk pilih choi si won tu boley? kekekeke.. minat gile lesung pipit die.. :pp

21 August 2011 at 06:48

Ohmaii . Leeteuk so handsomee <3

21 August 2011 at 07:04

mane gambar aiman?? :D

21 August 2011 at 07:25

Wahh!!..cantik blog...
huhu....ak suke2

21 August 2011 at 08:14

cis. mana tiffany ni??

21 August 2011 at 14:44

wany suka ji-yeon t-ara. wahaha suka gile..

*mv mr simple comel. ahaha suka suka . ^^
tp siwon sikit je, huhu..

(hati hati dengan unsur iluminati dalam k-pop)

choki suke beast . hahah

:)

21 August 2011 at 20:45

aku tak minat lahh korea..
tapi pempuan yg cantik2
ramai gile..
klo boleh nk wat isteri
sorang..hahaha

21 August 2011 at 23:09

aku suke uee. dia comel2. hahah

22 August 2011 at 03:32

banyak jugak yg aiman tahu pasal kpop kan , bule refer kt aiman jelah lepas nih .

tkyah susah susah nak beli majalah.pffffttttt~ :D

22 August 2011 at 06:02

wah!! Best la entry nie..hehe
i choose yuri first..subin last..
2PM Daebak! ngee :D

ermm nuffnang n heartbeat tu untuk ap ek?

22 August 2011 at 07:52

Izyan Yan Cinnamon:yup..bukan izyan yg mention nama aiman lam entry sal kpop ari tuh?heehe.e..lupa da ke?

Sarah Mohd Saleh:heehee...sekurang2nya akak tau sal hiburan luar kan?akak kena minat..barulah jd fanatik cam aiman..heehee...^^

SHEKAA AZLI:wauuu!subin dal shabet??heehee..dia memang comel pon..in short,semua comel...cute!

22 August 2011 at 09:43

Aku suka 2ne1...

22 August 2011 at 10:03

gee tak kenal sorang pon... hohoho... layan citer korean tapi x kenal pon sape pelakon dye. sadis tak? ehehehe... =)

23 August 2011 at 08:31

@littlelfchoc:uee?heehee...tak suka watak jahat dia dalam drama you're beautiful....wauu!pminat snsd jugak ke?great!kita sama...

@syahfain nabila:heehee...ada cerita sal artis kpop n artis tempatan..tu je..tapi,kalo nak tahu sal kpop,beli le epop..konfem gempak!!

zul fattah:haahaa...daa boleh kahwin daa tuh....!!heehee....uee memang comel pon..dia chubby!

23 August 2011 at 12:22

suka after school!!kahi!
tp,x suka pulak dgn uee sob!sob!
dia kiss jang geun suk T______T

23 August 2011 at 16:54

amboi comel-comel jer diorang ni ek? patutlah aiman tak tido malam tgok k-pop.. hahaha

24 August 2011 at 01:54

hahaha sy pun pilih yuri first!! <3
sian park shin yee .harap unnie cpt sembuh :D

24 August 2011 at 03:02

awk ni dh mcm syafiq elf . sgt fanatik dgn korea . btw , sy pn minat jugk . hahaha , header blog sy tuh mmg cazen sy . hehe , just kidding ;) nice blog . i like ;) dah follow sni . nnti bole jenguk sni lg .

24 August 2011 at 07:49

gua nak yoona.. arghh

24 August 2011 at 10:21

sufisky lass:amboi...bukan main teruja dia ye?heehee..yup!!diorg akn buat comeback this sept....minat kevin ye??dong ho lah ..heehee....yes!!aiman pon kiss me jugak...

izzie:yuri?yuri bukan bias aiman..tapi,kalo bias aiman soo young...n second yuna..yuri pon mengancam jugak seposen..wauuu!!tak sabar menantikan sns buat comeback!!

misspurple:heehee..kasihan akak..rajin2lah singgah blog aiman kalo nak tau sal hiburan korea ye?heehee....^^

24 August 2011 at 10:25

wah aiman telah menceritakan isu korea..hehe ayie biase2 je korea nie..time rase nak layan..mmg akan layan sampai abis..hoho

24 August 2011 at 10:41

amierah:heehee....memang!semua member snsd memang cute....park shin hye?dia dah beransur2 pulih daa..heehee...oohh ya!!tajuk lagu blog aiman nih...fiction,by b2st!best kan?


aleeyaalia:heehe..tak tahulah akak...mungkin pihak hiburan media tercicir nama sohyun..seohyun pon lawa jugak...aiman kecewa,coz soo young aiman pon tak de...yes!!ukiss bkal debut di amerika....2pm semestinya dtg malaysia....haahaa....tak sabar!!

mida midot:heehee..akak minat nicole kara ye?hehehe...yup!!victoria memang comel..tapi,aiman tak boleh puji victoria lebih2..nanti nickhun marah...heehee..running man?org kata best cerita tuh..tapi,tak berkesempatan tengok lagi kak..isk..isk..

24 August 2011 at 11:01

miss lyzer:wadduhhh akak..berkepul2 tanya soalan..heehee...wauuu!!yuri second maknae dia...heehe...first sapa??

heechul n leeteuk tak pergi lagi..tapi,dalam masa yg terdekat nih diorg akn pergi....heehee..dengar2 kata,diorg semua akn berkumpul dengan ahli yg lengkap selengkapnya pada tahun 2015...lmbat ag lah....i will mis them......!


kibum?hangeng?errmm..ada ura2 cakap hangeng dah keluar dr suju..kibum plak tak tahu lah...dia sibuk berlakon...

ohh ya!iklan tuh!!akak perasan tak?tuh lagu tema blog nih jugak...lagu b2st-fiction...aiman teruja tengok!!ada snsd n super junior!gempakk!

24 August 2011 at 11:09

khairiyah:heeheehe..mana ada kak..aiman tahu pon melalui majalah2 yg aiman beli...suka kpop?great!

asyila zainuddin:amboi akak..bukan main minat siwon ye??lesung pipit?heehee...pak we akak nak taruk kat mana?

mia sara:heehee..tahu tak apa...mr dimple tuh..heehee

24 August 2011 at 11:24

syrupmasin:ooppsss!!gambar aiman??heehee..aiman tercalon lam top 10 bintang korea pling kacak bang..heehee..^^


fatin hyuna:heehe..thank fatin..^^

DEEDYmyself :amboi..minat tiffany ek??tiffany pon cantik jugak...heehee

24 August 2011 at 11:46

nulhazwany abdul malik :wauuu..ji-yeon?feveret aiman lam t-ara...heehe...well!kita saamaa!!
mr simple?suka dong hae n eunhyuk lam mv tuh..heehee..unsur iluminati?ada ke??


::ini belog saya . cinta hati saya::aiman pon minat beast jugak!

Far8 budak baik :heehee,,,abg far8 budak baik..tak suka tak apa..jgn kutuk sudaaa..heehee...yup..aiman pon macam tuh jugak..gf aiman cute jugak..cam diorg..heehee

24 August 2011 at 14:36

yuri first..second maknae..hehe

akak x perasan lagu blog aiman sebab akak selalu offkan sound netbook masa blogwalking sebab nanti penin byk2 lagu terpasang sekali.

alrite..nanti akak cari..hehe

24 August 2011 at 15:51

cik sakdi:aiman pling suka masa uee senyum...geram nak cubit2 pipi dia....!!haahaa...

nur amalina ahmad:heehee...aiman bukannya pakar sangat..sekadar minat2 aje...lgpon,aiman create entry nih ilham dr majalah jugak...^^

nur fadhilah(dila):thanks dila...always support me okeh?haahaa...setiap org ada pilihan masing2..yup!!yuri first sekali!sama!!

oohh ye!heartbeat n nuffnang tuh boleh jana pendapatan kita tau...kiranya bukan semata2 berblogging aje..berblogging sambil isi poket...yg nuffnang n heartbeat tuh boleh tengok kat sidebar n header aiman,,,nak daftar pg je kat entry aiman yg lpas...bukan tutorial tau..tapi,adalah aiman buat link cara nak pasang n daftar mendew tuh..boleh refer link tuh..

24 August 2011 at 20:58

umie artoqimie:aiman pon..tapi,2ne1 tak ada...

cik gee:heehee...kesiannya....drama korea mmg tk dinafikn mmg best...romantik...

allysponti:aiman tk berapa mint kahi after school.....uee??aiman minat ....haahaaa....walaupon dia cium jgs..ni mesti tengok drama you're beautiful nih kan?

24 August 2011 at 21:48

ikhram:hakhakhak...memang comel...!!mana adalah...tidow malam lah bang....tengok waktu boring je....^^

farrah hannani:waaa..great..yuri memng comel pon...grrrr...!!yup..harap2 park shin hye cepat semboh....

Skyies with Blackheart :heehee...yelah tuh...sekutu dia kot...^^..thank follow back me...

24 August 2011 at 22:06

encik tikus:heehee...yoona tak ada...ooppss!yoona..my feveret selepas soo young!


cucu umie:heehee..yess!cerita pasal korea memng mengasyikkn...haahaa..^^


miss lizzy:yesss...ramai sokong yuri tempat pertama...termasuk akak sekali...second maknae?waahhh!first sapa?

25 August 2011 at 15:00

nana after school paling shomell !

25 August 2011 at 18:30

saye sependapat dengan aiman . yuri SNSD tu palingg comel :P

25 August 2011 at 20:08

teha:haahaa...yuri!yuri!n yuri!


cik intan:yes...ramai sokong yuri pling ngetop...!! <3

25 August 2011 at 20:25

nope nope nope ! nana laa ! :) hahaa ~

25 August 2011 at 21:10

hakhakhakhak...mengalah ..ye nana!!heehee...^^

25 August 2011 at 23:43

bigbang!!! haha

26 August 2011 at 21:30

haahaa..mana ada big bang kat sini..heeheehee...^^

27 August 2011 at 22:06

ohohoho..bnyakknya pasal korea..
dorang memang cantik+comel tp..
sya lagi comel kodd..haha=)

28 August 2011 at 09:09

farhanahadzlan:heehee...ye...boleh caya ke?>><"...heehee

2 September 2011 at 12:09

Kalau sya..

1.Yuri
2.Ji hyun

17 September 2011 at 05:31

sy dah tny rakan2 saya yg meminati SuJu tentang comeback Mr. Simple kebanyakannya tidak menyukaiinya..sy tetap suka SuJu..lagu Mr. Simple tue best lorh..hope SuJu always be success..

Post a Comment