eksperimen horror horror funny...

Author: aiman mania | Publish 8/14/2011, 06:56 | There is 49 Comment[s]
anneyong haesayo semua.....assalamualaikum w.b.t......!!!
apa khabar sedara2 n saudari2 sekalian....mianhae(sorry sorry) coz lama sangat tak update blog....bukan apa,cuma oppa sejak kebelakangan nih tak ada modal atau idea2 bernas nak mengetengahkan topik apa.....kesian kan????kadang2 jealous jugak tengok kome2 semua sibuk update blog......hingga rambang mata nak dibuatnya..nak komen blog sapa..hihihi...so,dalam nak akhirnya oppa gagahkan diri nih untuk melembutkan jari jemari menekan abjad2 yg memang tersusun rapi di keyboard hitam metallic nih!pssttt..pssst(bisik2)....
metallic tuh saja nak sedapkan ayat jew....!!!nape?bunyi tersangat2 over kew??kreativiti masing2 yew?...
so,dalam duk pikiaq(baca: fikir) topik apa nak post,oppa ambil kesempatan berblogwalking di blog kamu semua......komen apa yg patut...shout di shoutmix dan segala macam yg apa org lakukanlah semasa berblogwalkinglah...semua tahu kan???

oohh yew!!sebelum oppa terlupa,hari ni GONCHAN,MEMBER B1A4 Telah menyambut birthdaynya yang ke-18........iaitu sama muda n sama tua ngan oppa....heehee..terkejut gak!!muda2 dah bergelar artis antarabangsa n dikenali ramai.....waauuuu!!!bangga!!dia nih dilahirkan pada 14 AUGUST 1993.....Boleh dikatakan senior oppa lah kan??apa kata kita tinjau2 terlebih dahulu rupa gonchan nih...sweet kew?hensem kew?cute kew?jambu kew??or so on....atas masing2...malam ni oppa beri kelonnggaran kamu semua jadi hakim...boleh????

yang kat tepi sekali sebelah kiri tuh gonchan yew??

jom kita usha2 lagi gambar gonchan....kasi knal.....ok??oohhh!!ada girl yg ada sindrom bleeding nose tak tengok mamat2 hensem????heehee.....sediakn handkerchief sebelom hujan yew??


inilah gonchan.....oppa suka sangat fesyen korea....!!!!superb!!
in short,SAENGHIL CHUKHAE HIMNIDA to gonchan......!!!!!!!!
sepet2 pon hensem an?heehee....
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 
nak sambung kisah oppa plak.....!!
okay,11 august bersamaan 11 ramadhan oppa n the geng ada buat satu eksperimen....eksperimen nih boleh disifatkan kejam bagi insan yg takutkan jarum n darah cam oppa....well....punyalah nervous...seperti biasa,student2 kolej matrikulasi seluruh malaysia(sains) sebelum masuk makmal mesti pakai labcoat....so,bolehlah sekejap merasa ala2 jadi doktor sekejap......heehee...tapi,bapak besar punya labcoat..oppa rasa cam pkai jubah....!!okay......sebelom tuh,lecturer ada bg penerangan sedikit sebanyak tentang eksperimen yg menakutkan itu...ala2 film horror gitu..yewlah!takut ada sebarang perkara2 yg tidak diingini berlaku.....manalah tau ada budak2 nih yg salahguna jarum suntikkan tuh kew??semuanya boleh jadi an??
nak dijadikan satu cerita...
ada kawan oppa nih......dia nih perasan berani...tapi,takut...pura2 berani lah depan pompuan.....nampak sangat ke"macho"an yg boleh dikategorikan ala2 heroin gitu..ada ke patut dia paksa oppa sumbangkan setitik dua darah jenis O nih untuk menjadi bahan ujikaji.......oppa dahlah fobia sangat2 kat benda bermuncung tajam tuh....nak tak nak,dia jugak yg kena sumbang darah........!!dalam hati,selamat!!!malangnya!!!something wrong tiba2 terjadi...

darah dia tuh memang tak cukup nak memenuhkan keenam2 tabung uji tuh.....aarrgghhh!!nak tak nak,kena bgi jugak drah tuh demi menyelamatkan experiment yg terbengkalai .....budak pompuan plak main sorak2 kat belakang....nak tahu diorg cakap apa??

"nak jugak tengok darah seorang kpopers sejati"
so,sabarlah... giliran oppa plak menunjukkan muka selamba walaupon peluh berjejai2 menahan debaran jantung yg macam nak pecah.........tengok jarum tuh,cam tengok paku!!oohhh yew!!oppa fobia kat benda nih suma tentu ada kaitannya masa umur oppA 12 TAHUN.....eerrrr.....tersasul sudaaa...tak tahukan?selamat...!!(sambil urut2 dada)..heeheehee....nak cucuk hujung jari tuh,mmg memakan masa.....yewlah...hulur tangan,tarik tangan...hulur tangan,tarik tangan...takut!!....akhirnya....

kliiiiikkkkkkkkkk!!!benda tuh bergerak cam spring...oppa tekup muka kat belakang kawan....mengalahkan pompuan...masa tuh,merah padam muka menahan malu...oppa masa tuh jadi tumpuan ramai kaum hawa..heeheehee....lecturer tak habis2 senyum....tahan gelak kebarangkalian...lecturer pompuan plak tuh....adduuuusshhh.....nasib baik tak jadi isu hot se"hot" isu PERCINTAAN GOO HARA NGAN JUNHYUN B2ST....

JUNGHYUN + GOO HARA.....

Kalau tak,eerrrgghhh!mana nak ltak muka yg comel nih..heeheehee....akhirnya,eksperimen tuh dengan jayanya dilaksanakan dengan penuh tertib dan mengikut prosedur....alhamdullilah....ooohhh yew!!kpada sesiapa yg nak join MATRIKULASI,bersedialah untuk menyumbangkan darah setitik dua bg eksperimen nih okay??jgn jadi cam oppa yg takutkan jarum...okay???oohh yew...dalam tabung uji tuh bukan 100% darah tau..ada campuran NAcl n apew tah lagi..malas nak mention...jom jenguk2 gambar oppa ambil masa kat makmal....!!!!


jari tak dew cincin menandakan oppa tak berpunya lagi yew..ini bermakna,
oppa masih single..luka
sikit jew...tapi,takut mengatasi segala2nya....!!
p/s:putih tak tangan??tangan yg tak reti n tak pernah buat kejew kasar..^^
NAcl+darah....dua2 tabung uji yg  sebelah kiri tuh ,darah oppa
yew???amacam?pekat x????darah seorg kpopers!


oppa jadi jurukamera yew.....tangan2 tuh semua kepunyaan kawan2 oppa......
nak tengok comel tak eritrosit,..heeheehee..hasilnya memang menakjubkan...!!
eritrosit comel bilew bergerak2.....

my beloved blood...goodbye2...!!!!

dan ini plak cerita yg baru oppa dapat dripada kawan oppa.....LEE CHONG WEI,jaguh kita sekali lagi kecundang di tangan LIN DAN......tahniah LEE CHONG WEI di atas usaha keras.......dan buat LIN DAN syabas kerana mengalahkan jaguh kami,LEE CHONG WEI...
oppa harap,LEE CHONG WEI bangkit dari kekalahan....dan seterusnya mengharumkan nama negara di temasya sukan yg gilang gemilang...amin...

CULIK DARI GOOGLE!!!!!

P/S:rasa best plak bahasakan diri ini OPPA..heehee....jom komen..nanti aiman komen entry kamu balik...
biasalah......dah jadi rule buat aiman untuk visit blog yg sudi singgah kesini...
thank yew??kamsahamida....xixie...arigato...grecies..^^
anneyong kyessayo........!!!

49 comments

14 August 2011 at 07:29

knp takut jarum?? hehehe
dila pn pnh kne time nk test darah jenis ape..hoho
tak tgk pn chong wei lawan td :( terlupa~

14 August 2011 at 07:45

chong wei kalah ngan lin dan .. tapi tetap first rank .. cool .. n .. aiman takot darah or jarum ??

14 August 2011 at 07:47

oh, minat kpop eh? dauz pon ramai kawan minat kpop ni..xkesah lah, laki perempuan sama je..tapi dauz kurang sket kpop ni..sebab lebih kpd k-drama..haha..byk gak la k-drama yg dauz dah tgk! best2..

14 August 2011 at 07:51

aiman ni student bio ek? sy dulu budak fizik. kami xmain dgn darah2 ni :P

14 August 2011 at 08:09

dah tawu dah exsperimen ape...tp lpe..mntang pnt nk tekan jari jemari bg kuo darah..mcm2 skill kne buat bg darah turun.heh..but sgttt sronok tawwww!ambek bio rpnye igtkn ambk fizik

14 August 2011 at 08:58

owh besday boy ker???
hahaha...selamat hari tue la ek..
sama la...xle dgn darah ni...biru muka...(^_^)

14 August 2011 at 09:47

bukan goo hara dengan Gkwang (beast) ke ? darahh, ouuhhh tidakk ! haha, sakit tak ?

14 August 2011 at 09:58

goo hara dengan junghyungg.sob3.haha.sentap di situu :))

14 August 2011 at 10:14

hahaha..byk benda kau
cite dalam satu entry.
rojak habis..
cayalahhhh..
haha


maaf lmbt dtg..huh

14 August 2011 at 13:23

yeay yeay ! suke tgk hara n jinghyun.. both comel sangat !

14 August 2011 at 17:05

ok test darh.. best.. suka.. act test tu utk ap? hehe

14 August 2011 at 18:58

cis tangan licin. mst malas tolong kat dapo ni. eh darah jenis ape??

14 August 2011 at 20:03

1. Aiseyh, gonchan tu nuda2 dah jadi artis.. zwan ni dah tua, bila la nk jadi artis.. HEHE


2. Alamak! kena bwat experimen guna darah sendiri ka? naseb bek x masok matriks.. HEHE


3. Datuk Lee Chong Wei kebanggaan Malaysia, Penang dan Bukit Mertajam.. I'm proud of You Chong Wei.. ;)



MySuaraBlog: Hidupkan Kad Raya

14 August 2011 at 20:51

yah dongsaeng-ah..takot jarum??hahaha..noona pun takot jarum..pernah sekali dulu doktor nak cucuk jarum masukkan air,menjerit-jerit sy..kalah patient baby kat sebelah..wakakakaka..

sedih pulak datuk LCW kalah,takpe ah atleast fight jugak match tu..

14 August 2011 at 22:33

suka gak kat fashion korea, cool...

aiman should proud of urself sebab sanggup nak kongsikan darah untuk experiment tu. i did it once too time bio exp form 5 dulu, takdelah sakit sangat. huhu

15 August 2011 at 00:54

oh Gongchanku~ my bias in B1A4 tuh!

haha dulu ika pun pnah kna amik drah. 2 kali plak tu, dkat jari yg sama. first tu kwn trsilap cucuk jrum. second tu ckgu yg cucuk kan. bila tgk balek, mcm kna gigit dgn vampire pun ada xP

it's okay Chong Wei. we still support you!

15 August 2011 at 02:08

nur fadhilah(dila):heehee....knapa takut jarum?heehee...biarlah rahsia...aiman pon tak tengok aksi lee chong wei vs lin ..coz dah tau dah kesudahannya...

littlelfhoc:tak apa..lee chong wei masih kkl di tangga pertama dunia...itupon,lin dan tak sertai bnyak kejohanan...walau camanew pon,lee chong wei jarang kalah ngan pemain2 lain..thumbs up!!aiman pling takut jarum...heehee...darah?biasew2 jew...

15 August 2011 at 02:19

::dauzshanley::-heehee...baguslah kalo camtuh..terutama fanboy kpop llki...jarang llki minat kpop nih....share sal kpop mesti ngan fangirl..heehee....layan gak drama?great!!aiman tengah syok layan you're beautiful skunk nih..best!

ummisz:yup..budak biologi yg pemalas di KMPk..hakhak....oohhh!budak fz..jd engineer lah jap ag..

15 August 2011 at 02:28

sarah mohd salleh:hahak..memang!!nak bg darah kuar mmg susah....asew dah habis segala kudrat duk main picit2 jari..heehee...yup..!!aiman budak bio...

anisa:heehee....anisa lambat wish..nak hadiah besar2 boleh??huhuhu...aiman tak takut darah...cuma takut jarum jew...

15 August 2011 at 02:37

anis zati:ooouuuhh!!tidak sama sekali..goo hara ngan junhyun lew...gikwang plak aiman tak taw couple ngan sapew....ooohh!!!rasanya taklah sakit sangat...macam kena lastik je...but,in short,tak sakit sangat...

aten qylah:aten pon kecewa jugak kew?heehee...sabar2.....sob..sob..sob...

15 August 2011 at 02:41

far8 budak baik:haahaa..biasa bang....banyak idea datang...kena masukkn banyak idea..baru best berkarya...^^


teha:heehee...suka plak dia...girl lain marah berapi-rapi,dia plak suka.....

15 August 2011 at 02:44

lorh!oppa ke?ingtkan dongsaeng..hihi

15 August 2011 at 02:53

sara zainol:heehee..test darah cakap best?hikhikhik...sakitlah kak sara...darah tuh untuk ekspremn...eksperimn tajuk pew pon dah tak ingt..(nampak sangat cakna)..heehee..^^


cik sakdi:heheehee..yew kew??rajin gak..tapi,jarang2..suka goyang2 kaki n makan jew.....darah jenis o..heehee...nape kak?

15 August 2011 at 03:02

zwan sabri:suka komen abg zwan..hakhakhak....yup!!abg zwan pon boleh jd artis...masuk uji bakat kew..muka dah hensem..mesti populariti naik mendadak..heehee...

yup..knew buat xperiment guna darah sendirik...heehee,...taklah sakit sangat...

lee chong wei wira kita!!!!!!wira satu malaysia



izzie:heehee...so funny....kita sama!takut jarum....heehee....tak apew..lee chong wei boleh pergi jauh lagi..aiman percaya semua tuh!!tak dew pa pew yg mustahil...camanew pon,lcw tetp ranking pertama

15 August 2011 at 03:12

amierah:heehee....yep!memang bangga dapat menyumbangkan darah tuk eksperimen tuh.....yup!kita sama!suka fesyen korea....pakaian mereka superb!!

zulaikha95:oohhh...minat gonchan yew?heehee... bias aiman baro...hakhakhak....kesiannya!!macam kena gigit vampire?seram gak mendengarnya..

15 August 2011 at 03:21

hafizah:umur aiman 18 tahun..hikhik..sajew jew bhasakan diri oppa......nak berangan cikit..hukhukhuk...

15 August 2011 at 03:36

mesti laa suke.. dieorng sesuai sangatt :) hehe

15 August 2011 at 05:28

teha:heehee...yew..memang sesuai..tapi,ramai fangirl yg tak puas hati..

15 August 2011 at 05:35

wah2..oppa dah ke aiman??hehehe

15 August 2011 at 06:01

hurm..test...1...2...3...OPPAAA!!!!! hahahahahaha...
Yayah pun takut jarum jugak..seumur hidup Yayah, Yayah tak pernah rasa agi cmner pngalaman amik darah, hehehehe...
Yayah rasa darah Yayah wrna biru, hahahaha...terlalu banyak terdedah kpd SUPER JUNIOR...
btw, Saengil Chuka hamnida GONGCHAN!!

15 August 2011 at 06:14

fasihah supian:haahaa...apalah akak nih..penggunaan "oppa" bg junior2 aiman yew.......heehee...


yayah zack:haahaa...napew yayah?main bilang2 nih?bom nak meletoopppssss kew apa????hakhakhak...hah?warna biru?biar betol yayah nih?sapphire blue yew?hakdoooiii!

15 August 2011 at 08:19

amboi.. sampai cam tu sekali nak buktikan single yer.. apapun pening jugak nak kenal artis2 korea nie.. caya ar bro..!!

15 August 2011 at 08:21

err..darah..

15 August 2011 at 08:46

hi aiman

abg ngan dengar lagu ni ngan anak murid abg, minat benar ngan Kpop

15 August 2011 at 08:52

kita tak tau lah sama ada kita ni takut darah atau tak..huhu

15 August 2011 at 11:10

HAHAH tkut amek drah ? tahu ? nsa time msuk spital dulu,dktor asek amek drah je,x larat nak cucuk da,sat2 nak msuk ayaq laa..nsa x tkut sft tpi kalo suruh mkn ubah..errhhgg !! 2 nsa susah ! -.-'

16 August 2011 at 00:36

haha.. nak tgok darah peminat korea sejati 2 yg x tahannya..
Adess... terus tegak bulu roma lepas tgk jari berdarah 2..

16 August 2011 at 01:12

ikhram:hakhakhak..bukan macam tuh bang...sajew nak bg funny cikit......tak mainlah couple2 time duk blajr nih..heehee...ooohhh!!aiman dulu pon susah gak nak cam diorg satu2...abg kna minat baru knal..heehee...


syrupmasin:heehee..takut darah gak kew?

16 August 2011 at 01:15

imanshah:alamak !malunya!kantoi..hikhikhik...yup!mmg minat bebenow ngan kpop nih..heehee...


arpiiz:hikhik...kalo nak tau takut darah kew tak,cuba toreh tgn ngan pisau.....tengok darah puas2....agak2 pitam tak?atau pning2?kalo adew sindrom camtuh mungkin kamu takut darah..hikhikhik...

16 August 2011 at 01:18

misspurple:hahak.....kesiannya....naktidur pon tak lenakan..?yewlah!duduk sekejap nak amik darah..duduk jew sekejap,nak amik darah..heehee...aiman pon liat gak nak makan ubt..pahit!


-liana asif-:heehee....over sangat kew?heehee...geli hati plak akak cakap camtuh....errr...ni mesti takut darah kan?

16 August 2011 at 05:37

nak komen takut macam karangan pulak nnti . heee .
entry SUPERB :)
tangan luka ? huaaaaa .
#suka entry ni :)
BTW menang kalah adat pertandingan untuk chong wei, dia dah buat yang terbaik ;D

16 August 2011 at 06:43

orang korea memang handsome handsome. dah berdarah hedung 8 baldi dah. wuwuwu (T_T)


takut jarum juga. dulu masa kena ambil darah dekat spital rasa nak nanges guling guling tapi tersedar diri dah tua bangka. zzz

tape LCW dah buat yang terbaek. bangga dengan beliau! howyek howyek! =DD

16 August 2011 at 08:11

cik q:heehee..thank chik q coz like entry aiman yew?yupp!!aiman percaya!!lee chong wei dah berusaha sedaya upaya nak harumkan nama malaysia......tapi,apakan daya,tuah tidak berpihak kpadanya.....errr..buat karangan kat sini pon tak pew...hikhik...

saya dewi:haahaaa...8 baldi??bnyak sangat tuh........!!!!haaaiiissshh...!

--->wahhh!!ramai gak yg sama cam aiman..aiman tua2 pon jerit mengalahkan gorilla..hukhuk..

---->heehee...yup...lcw memang terbaekkk!!!

16 August 2011 at 08:48

haha..err..bukan takot lah..pening sikit..laen kan :D

16 August 2011 at 16:59

syrupmasin:heeehee...yup..lain nak serupa....^^

16 August 2011 at 21:43

Kte dah buat experiment nie... huhu... kte prick 4 kali cuz clotting factor cpt ssgt... hehe... lecturer sampai ckp, "Kamu nie main2 ke???" hehe... experiment nie best~ :D

17 August 2011 at 09:51

knapelah takot darah aiman oi..kehkeh btw, ayie dulu budak sains fizikal..xmcm aiman skrng kne ambik bio, fizik sekaligus..huhuhu

18 August 2011 at 02:30

codename sarang:heehee...best apa?main cucuk..sakit!!darah codename sarang degillah tuh..haahaa...lecturer tuh tak paham jiwa kowt...


cucu umie:heehee...tak takut darah sebenarnya,..takut jarum,...yup!!aiman tau...subjek2 nih mmg mencabar!!

21 December 2011 at 18:07

abang korea kan hensem . takkan takde orang kot nak ngorat :)

Post a Comment