new kpop story at my blog!!

Author: aiman mania | Publish 9/19/2011, 23:30 | There is 98 Comment[s]
hai...anneyong haesayo....lama sangat tak update blog ni..makin ramai follower,makin malas nak update blog...
(bajet retis daa tuh)heehee....
yeahh!satu HIPOTESIS terbaru dah tercipta......!thank a lot for all yg menggamatkan entry tentang the tallest telecommunication tower in the world.......korang semua memng betul2 SUPER DAEBAK...
Dan semestinya sape2 yg komen entry aiman akn mendapat kunjungan istimewa dr tuan empunya blog ini....errmmm..baru2 nih,ada follower request info terbaru tentang SUPER JUNIOR n TEEN TOP,artis korea yg mana lelaki2nya yg mampu menjulingkan biji mata wanita2 kat luar sana....tul x??kalo ada,aiman akn muatkan sekali....thank q!

okay,tak nak cakap panjang..just nak berterima kasih je.....skrang.....


abg dong hae suruh aiman bercerita sal info2 kpop kat blog nih..untuk tidak menghampakan dia,so,nak tak nak,terpaksa jugaklah aiman update sal kpop.....boleh terima....??yes..thank diucapkan kerana sudi terima okeh?haahaa........
p/s:thank diucapkan kepada ADIK NANA coz sudi ajr bro cara masukkn gambar2 bergerak lam blog nih..
haahaa...dungu kan???blogger baru blajar blogging...biasalah kan??oohh ya!!blog nana nih ada tulis FANFIC
yg mana watak2nya terdiri drpd artis2 kpop(pinjam ayt buku teks darjah 6 kejap)..n aiman semestinya tak pernah ketinggalan baca fanfic jiwang karat dia walau satu part pon.......aiman pon berkira2 gak nak tulis fanfic..agk2nya ada org nak baca x?

okay...info2 nih semua aiman tahu waktu bukak newspaper.....

ALBUM MR SIMPLE BY SUPER JUNIOR TERLARIS DIPASARAN

siapalah yg tak knal ngan kumpulan terkenal korea selatan yg dianggotai oleh 13 ank muda yg statusnya   boleh dikatakan UNDEFINED......Yalah...periuk nasi kena jaga...hancur berkecailah hati peminat2 pompuan kat luar sana kalo tahu pujaan hati mereka dah berpunya..^^
sekali lagi,SUPER JUNIOR kembali dengan album ke5 mereka yg mendapat sambutan hangat drpd peminat2 dr seluruh dunia...hebat mendengarnya kan???YESSS!!memng betul2 hebatt!!
buat masa nih,MR SIMPLE MV telah di "view" sebanyak 13125194.....yg like plak,sebanyak 146527
MEnurut  CARTA MUZIK HANTEO,album ke5 ini telah terjual lbih kurang dalam 100,00 UNIT dalam tempoh dua minggu....aigooo~~~bagi yg belum mengenali super junior ,sila tengok bawah!!


SUPER JUNIOR


SNSD DIABADIKAN DALAM BUKU TEKS


Sekejap..sekejap..sekejap!!!mimpi ke aku nih??
percayalah...itu bukan satu fantasi,satu rekaan,satu mimpi..!!....tapi,satu realiti yg benar2 terjadi...
aiman pon dulu masa mula2 tahu berita ni terkejut jugak seposen....aigoo!!
terkejut sakan....yalah..memng jarang nak tengok selebriti2 nih dimasukkn dalam buku2 teks,apatah lagi golongan sebegini sering dikaitkan dengan budaya2 negatif....errmmm.....walaupon begitu,GIRL2 SNSD ni boleh dikira agk bertuah kerana berjaya mencuri hati editor  buku teks di JEPUN untuk memuatkan gambar mereka dalam BUKU TEKS BAHASA INGGERIS dibawah bab KPOP STARS TAKE ON THE WORLD....sedikit review:

tulisan dalam buku itu berkisar tentang bagaimana
 penyanyi korea menghasilkan sebuah persembahan hebat di samping
pergerakan tarian dan keupayaan mereka
menyanyi dalam bahasa jepun
gambar yg disiarkan itu diambil daripada sebuah konsert kumpulan SNSD di jepun yg mengenakan
pakaian serba putih..mungkin ini kot...

agak2nya...rajinlah STUDENT LLKI baca buku pas ni,..

KONSERT 2PM DI MALAYSIA DIAWALKAN
OPPsss!!jangan terkejut tau??bukan ditangguh ke tahun depan..Heeheehe...
tapi diawalkan kerana diorg dah tambah trip untuk concert asia tour niyh...
wauuu..bnyak ye yg request 2PM supaya buat show
  ke negara diorg ye?hrrrmmm....mmg hottt!!!!
informasi ni pon aiman dapat dr blog built to last semasa BLOGWALKING!!
kamsahamida fadzilah!!..memang hottest tol..!!
tapi,dukacitanya,aiman tak dapat join konsert 2PM ni oleh kerana save money untuk SS4 akn datang...^^



KOSTUM YOONA,SNSD RM18,600

Kostum apakah itu ??ermmm......mahal gedabak argghh!!korang sanggup beli x??heehee...
ye!!memang!!Memg yoona membuat kejutan kpada warga internet dengan tarikan bintangnya apabila
mendedahkan kostum jin yg dipakaikan sebagai jin dalam TELL ME YOUR WISH dijual pada harga RM18,600..Malah,yoona sendiri pon terkejut dengan bidaan tinggi yg diterima dan menyangka 
ia hanya dijual sekitar rm3000..Pun begitu,pakar mengjangkakan harga boleh
mencecah rm21,000....
buat pengetahuan korang jugak,pakaian tuh jugak telah dipakai yoona sebnyak lebih dr 10 kali.....mesti bau wangi kan?heeheehee....bertuahnya sapa yg beli kostum tuh..><"



TEMPOH LARANGAN BERCINTA DARA,2NE1 YG DITETAPKAN YG ENTRTAINMENT HAMPIR TAMAT!!

WAuuuu!!ni perkembangan terbaru tentang DARA,2NE1... nampaknya kuarantin cinta DARA bakal tamat tak lama lagi...namun,menurutnya,dia tidak akn terburu2 mencari teman lelaki sebaik shj tempoh larangan tersebut tamat.......menurutnya,biarlah cinta itu datang sendiri....
sama ada korang percaya atau tidak,tempoh larangan bercinta merupakan syarat wajib yg dikenakan ke ats setiap artis naungan YG ENTERTAINMENT........
IA mengambil masa selama LIMA TAHUN bermula dr tarikh debut seseorg artis itu di dalam industri...

dara 2NE1


ni cerita paling sedih sekali......
^
^
^
^
^
^
^
^
AIMAN TAK JOIN KOREAN WAVE 2011 MALAYSIA!!!
Errrkkk..terharu ber'plus2 bila tak dapat join sekali konsert ni........masalah kewangan membantutkan
segala2nya...dapat back seat yg harga tiketnya rm138 pon tak apa..errmm..
mungkin ada hikmah di sebalik semua tuh...tapi,member pergi.....sorry!tak dapat join KOME2 SEMUA..
mungkin ada konsert kpop idol yg lebih gempak kot menanti kat depan.....
wait..wait n wait!!ermmmmm......terlepas peluanglah nak tengok

1-TEEN TOP


2-BIG BANG


3-FT ISLAND


4-PARK JUNG MIN


5-UKISS


6-4MINUTES


OKAY...SEKIAN SAHAJA.....
jika ada perkembangan terbaharu,aiman akan update lagi ye???
nak minta tolong korang boleh???KLIK  NUFFNANG AIMAN SEKALI YE??
heehee....thank q.....jangan baca saja...,ringan2kanlah jari jemari anda untuk menaip komen untuk entry ni okay??
kerjasama dr anda semua didahului dengan ucapan terima kasih...KAMSAHAMIDA!!


^
^
BYE2..KITA JUMPA LAGI...^^




peace for all...tak mao gado2 ya???

98 comments

20 September 2011 at 01:04

mmg gila korea heh , hiks

20 September 2011 at 01:16

waah...best post ni...meredakan sikit hati akak yang tgh panas dan bengang ni...hehehhe..thanKYU~ =D

20 September 2011 at 01:39

tak besnye sbb @aiman tak join K- WAVE .. n .. gile mahal baju Yoon A!!

20 September 2011 at 02:08

korean wave..mcm best jer..tp nk g concert 2PM..haha..

20 September 2011 at 02:27

cer aiman try tgk tulis fanfic..org baca ke x belkang kira..yg penting skl baca...hahhaha

kalau album super junior x laris bukan super namanya..mr simple 2 walupun simple simple tapi tetap bez..wlaupun awalnya nmpak bored jer tapi pastu rentak dah lagu fresh otak dgr..hee

buku teks kat jepun dah muatkan artis buku teks kat Malaysia bila agy...

meskipun diawalkan dah taw xdapat join...2pm bez habes weh...heee

Dara comey sgt...impian semua lelaki termasuk aiman..

alah..ciannya xdapat join korean wave..xpe2..t sesama kita pergi dlm mimpi ya..:)

antara gambo2 tuh skl suka ft island..:0

apa2 pun ss501 tetap di jiwaku..ohho

20 September 2011 at 02:27

fara e's:heehee...yess!!memng betul....^^..kita gila korea!


sengal sekali:aduh..adduuhh...heehee....tak sangaka entry nih meredakan sikit "kepanasan" akak..heehee..napa?bias kena culik ke?

20 September 2011 at 02:35

minat lahh seciput super jr.mebi sebb ade sekor 2 yg encem.hihi

20 September 2011 at 03:32

hoho.. mahal nyee kostum yoona !

20 September 2011 at 04:09

Aigoooo~ta dapat pegi konsert WAVE tu , alaaaa :'( ade ukiss tak tahan tuh ! tak dapat la jumpe ukiss , wawawa :'(( tapi takpe , jumpe kat NEVERLAND pon orite gak ! kehkeh :'DDD

20 September 2011 at 04:11

bnyknya news pasal kpop yg aiman tau..bgos btol.
sj hebat! Kyu^^
Jepun gila kpop dh nie.
eh2, thanks tag my blog here..huhu
sy pn nk g ss4 tp concert 2PM mane leh lpskn.
wow mhlnye bju yoona ><
dara cute mcm adik die thunder^^

same la kite x leh join korean wave 2011..nk save money for 2PM. T.T

20 September 2011 at 05:18

yah dongsaeng ah!!!
nak kasi noona pengsan kah letak gif donghae oppa ku!!!
puahahahaha...

kumpul duwet untuk ss4 jugak??hehehe..tpkan,kawan sy ckp mebi ss4 tadek..teuk kan cakap nak wat world tour..huwaaaaa~~~~

20 September 2011 at 06:34

emmm,makin layan laa budak2 skang belajo pasal artis..haihh

20 September 2011 at 06:46

how much eyh ss4??cm nk pegi jugak..huhu

20 September 2011 at 09:14

minat k-pop giler ni.
so apa lagi,
upload video menari ala-ala k-pop la!
haha

20 September 2011 at 20:59

wah fanatic dengan korea sangat ni. Lia pun tak tahu pun perkembangan k-pop ni walaupun suka dengar lagu k-pop.. ngeee.

20 September 2011 at 22:56

lama aiman bercuti.. hehe...
lagu mr simple menang carta muzik bank 6 kali berturut2, sejarah 2.. lagu fiction dari beast 3 kali je..

kat cini ade link yg aiman bleh buka klau nak tau psal k-pop, tp kump laki je la... hehe
http://myidolnamja92.blogspot.com/

20 September 2011 at 23:31

lame tunggu new entry dari aiman nih , ntuk tau latest info pasal korean retisss hehe :D

21 September 2011 at 00:26

Yoona!! >__<

21 September 2011 at 02:53

singgah lepas terok kena hacked

21 September 2011 at 03:45

littlelfhoc:haahaa...kamu join juga ke??ermmm...
memg mahal baju yoona....bukn clang2 org bole beli tuhhh.....


noorsha muhamad:yess!!korean wave mmg best pon.....konsert 2pm?nak pergi jugak....argghhh!semua nak pg!

21 September 2011 at 19:46

anak muda sekarang memang minat k-pop ek, dulu akak layan juga cerita dan artis korea ni, tapi sekarang tak dah...layan citer dan artis indon lak hahaha

21 September 2011 at 23:51

tahniah la wat SuJu atas kelarisan album mereka..i <3 it..lagu mr. simple tu mmg best..mv pun sama..apasal la SuJu ni menarik minat sy..hurmm..thanks 4 update..sy msih menunggu info2 pasal TeenTop lg..hehe..tq AIMAN..

22 September 2011 at 01:33

i pon gler korea gak..hohohoho...
yg yoona tu kostum yg die pkai dlm Oh x silap saya..hoho..
suke park bom!! <3<3

22 September 2011 at 03:10

nice entry! good job!

22 September 2011 at 03:10

littleelfchoc:heehee...awk join ke konsert tuh nanti???memg mahal gedabal le baju yoona..untung sapa yg beli tuh..^^



noorsha muhamad:?heehee...aiman tahu yg akak tuh kemaruk sesgt kat 2pm..kira huge fan lah nih...aiman layan semua..^^

22 September 2011 at 03:15

si kiut lavender:heehee..insya-allah aiman akn cuba tulis fanfic tuh..heehee...


tahu tak apa.....mr simple mmg gempak...best gegile dengar lagu tuh wealaupon pd mulanya tak best..kita kena replay lagu tuh bnyak kali baru bole feel..heehee...^^



heehee..mungkin malaysia tak akn buat kot.....apatah lagi memuatkan gambar2 artis sebegitu.....tapi,tak taulah..^6^


konsert 2pm?aiman pon tak dapat join gak..nak join ss4..heehee...


haahaa...dara mmg comel...tapi,prefer girl2 snsd lagi..^^

heehee....dalam mimpi....?pergi btul2 lew..^^

oohh...skl triple s lah ni??

22 September 2011 at 03:21

sarah mohd salleh:heehee...ciput je??tak pe..aslkan minat.....jgn panggil "sekor"..nanti pminat suju marah..^^


teha:ye..mahalkan??baru nak belikan tuk teha...^^tapi,daa ada org daa yg rembat...

22 September 2011 at 03:29

sufisky lass:heehee......kita sama gak..nak sgt2 jumpa diorg..tapi,apakn daya..:'(


haahaa...tahu pon bila buka newspaper je...^^
mmg diorg cute...semua comel2...
wauuu..mmg betul2 akn pg nih konsert 2pm nih?

22 September 2011 at 03:50

izzie noona:ehhh ye ke ss4 tak dew?biar betol..nak nangis nih.. :'(

harap2 ada..heehee
gif dong hae?sweet an?huuhuu...



umie naziera:heehee..tahu tak pe.....mmg layannn..coz diorg best!

22 September 2011 at 03:58

korean-2 , haha , smart ! :)

22 September 2011 at 03:58

ct mawa:mungkin cam harga tiket ss3 gak kot..kalo yg rock zone,mungkin rm5oo lebih...save money bnyak2 tau?


budakijaupendek:errrmmm....dah banyak daa video kpop lam lappy n ih..heehee..lam phone lagu korea berlambak2..tak de pon lagu lain..^6^

22 September 2011 at 04:06

lia laomi:heehee..yesss!mmg betul2 fanatik tau?errrmmm.....lia tak tahulah aiman nak bgtau nih..heehee..^^

liana asif:errrmmm..tau tak apa......diorg mmg ada bakat n rupa paras......pmint plak ramai..tahniah beast n suju!!

22 September 2011 at 04:18

super junior tak dtg ke ?

22 September 2011 at 04:30

ft island pon suke..hello2x..

22 September 2011 at 04:59

triple s

apakah??

22 September 2011 at 05:11

nur amalina ahmad:heehee..thank q....^^


raizan:yoona mmg comel kan?heehee...^^

22 September 2011 at 05:18

khairul:hah?kena hack?errmmm....tulah tak pandai jg blog sangat..^^

yatie awang:huuhuu...yup..ank2 muda skrg layan kpop daa......kan kpop sekrg nih duk tengah hangat ..^^

22 September 2011 at 05:36

mizan:heehee..pminat fanatik suju nih..sama arghh....yesss!!album diorg terlaris dipasaran..teen top?okay!kalo ada berita tentg diorg aiman akn update blog okay?heehee..minat chunji lam teen top..


Hagumi ぐみ Hanamoto 花本 :ye kew lam oh mv?errmmmmm......bukanlah..lam genie mv kalo tak silap......samalah kita....fanatik kat muzik2 n artis2 kpop ni..^^

22 September 2011 at 05:48

diddymyself:heehee..yesss......thank q brother!


pabila si gadis berceloteh:diorg mmg smart pon..^6^

22 September 2011 at 05:53

mrs siwon:heehee...tak dtg..mungkin ss4 diorg dtg kot..^^


mizan:huuhuuhuuhuhu...shinee gak..hello..hello..^^

22 September 2011 at 05:54

skl:triple s tuh gelaran buat peminat2 ss501..^^

22 September 2011 at 07:26

wahh..mmg peminat kpop ni..xpe2..lps ni ko kena minat geng ke-pak plak..haha

22 September 2011 at 07:58

konsert cn blue bile? uhuk~

22 September 2011 at 11:33

waw..betul2 update ni ..haha

22 September 2011 at 21:45

mnunggu cite pasal teen top..

23 September 2011 at 00:23

alamak adik,akak tak minat la kpop,huhu,.apatah lagi nak habiskan duit g konsert2 dwrg,.ape2 pun,have fun;)

23 September 2011 at 03:06

bila TVXQ nak bersatu? nanti hupdate tawwwwww . heee AKTF!

23 September 2011 at 03:43

juling aku o___o awat hensem sangat.

23 September 2011 at 04:05

aiman : itu bukan gambar dara la..itu park bom..hehehehe...ke ct yang silap tgk neh?hehehe

23 September 2011 at 05:41

sob..sob..sob..sme x dpt g gak..nk nnges da ny..nk tgk G-D..BB..TEEN TOP 2..aish..nk nnges...

23 September 2011 at 06:07

wah..hebat..leh masuk buku teks kott..

23 September 2011 at 07:20

Aiman~~~ gif images tu awak buat sendiri ke atau cari kat photobucket? Hmmmm.... aiman, bila nak tulis fanfic?? Kte tgh tnggu awk post cite awk~~~^^

23 September 2011 at 09:01

perghhh..korean nye blog ni..hehehe..mmg dasat..

23 September 2011 at 21:51

mungkin belum tiba masanya aku dapat tengok Bing Bang sayang... masa tu mungkin BZ.. dan duit pon xada. nnt lain kali kite pergi nak?? suke gile bigbang.. hihi

23 September 2011 at 23:38

peminat tegar la nih..?aha

23 September 2011 at 23:39

tudiooo.. koreaaa sajaaa !

24 September 2011 at 01:49

Pergi ke Koren wave ? Nak jumpa Hongki and Donghoooooo :(

24 September 2011 at 02:59

Lina dah beli ticket Korean Wave tu, tapi last-last mak Lina tak kasi pergi sebab Lina sorang je kot. So, terpaksa la bagi ticket kat sepupu Lina :(

24 September 2011 at 03:10

peminta fanatik korean pop ka..huhu

24 September 2011 at 05:15

gua tak dpt pin..
bdk2 group fb gua ada yg plan nak pi...tapi gua kerja plak..tak dapat la gua nak pi..

24 September 2011 at 19:12

sifu i'm:huuhuuhuu...haiyaaa!tak main geng2 ke-pak nih..^^



paris lipton:haahaa..minat cn blue ya???errrrmm..tak amik tahu sgat..nanti konsert diorg digembar gemburkan baru aiman update ok?

24 September 2011 at 19:25

nie kalau membe dpt tau nie mahu histeria gila punya haha

25 September 2011 at 00:28

pendamba mawar:heehee...memang pon akak..kalo story sal kpop,mesti pnjg gedabak punya!


nuhaba:oooohhh ya!nanti aiman akn update tentang teen top ya?ramai yg minat teen top skrg ye?huuhuu...

25 September 2011 at 00:34

bella luna:heehee..tak apa tak minat...jgn bashes diorg sudaa...adik tak minat kalo blogger main hentam diorg..heehee....apa2pon thank komen.....citarasa masing2...^^



fathiahraihana:errmmm....yg tuh tak pasti.....ramai org tengah tunggu comeback TVXQ....diorg kan popular ..kalah suju tau...

25 September 2011 at 00:42

umie artoqimie:haahaaa...diorg mmg hensem pon,umi...^^




ctk:tahhh....aiman rasa aiman silap le..haahaa...thank inform ya?

25 September 2011 at 00:47

mr simple.. ok gak.. layan~~

25 September 2011 at 00:51

atiqah diyana:huuhuuhuu..kawan tagg pic kat korean wave pg td kat fb...sedih sesangat tak dapat join..tak apalah...nanti kita join konsert yg lbih superb dr tuh...



novelgurlz:errrmm..kagum ngan snsd...diorg dah la lawa..masuk buku plak tuh..^^

25 September 2011 at 01:02

hehehe...memang cilap tu.ct mint 2ne1..tu yg terkjut ckit..tkot ct salah tgk...hehehe

25 September 2011 at 01:04

codenamesarang?:huuhuuhuu...say hajat nak post fanfics selepas PSPM nanti..huuhuuhuu...gif tuh saya amik kat tumblr....tak kn nak buat sendirik kot..huuhuu..


tim cikupukupu ungu:huuhuu..dahsyat sgat ke???blog nih bukan korea aje....tapi,cite sal lain pon ada jugak

25 September 2011 at 01:12

cik sakdi:huuhuuhuu...duit tak da?samalah...semalam baru je lpas korean wave tuh...semua diorg yg buat show daa balik daaa....ok...kita p sama2 ya?oohhh!!seungri buat performance secara solo semalam...!


H.J:huuhuu,,,nampaknya macam tu lah hendaknya..^^

25 September 2011 at 01:22

eemy good good:hoohoo...fanatik korea..memng!hoohoo...



jyeahthisisme94 :sayangnya...tak kesampaian..tak de rezeki lagi nak buat macam mana..:'(

25 September 2011 at 01:31

amalina:oowwwhhh!seribu kali sayang!!
errrmmmmm.......bglah kat aiman...sepupu lina p x komsert tuh?


~Nana 귀여운~:yesss...!mmg benar...

25 September 2011 at 01:42

kim heerul:ooohhh!ruginya..kita sama2 rugi.. :'(


adwafarahin:heehee..sapa kawan awk tuh?dia ada blog x?

25 September 2011 at 01:44

kalau aiman nak tau, abg kalau nk tau pasal korea mmg sah2 singah sini je. yelah abg bukan expert bab2 k-pop ni. minat pun tak lah setahap dewa kamu yg tahu mcm2 haha. btw, keep up the good work. :)

25 September 2011 at 01:46

ikhram:haahaaa...abg pon layan gak ke korea?heeheee...jgn cakap pengaruh aiman k?heeheee....


hafiz:errrmm..terharu abg cakap camtuh...aiman tau pon baca news je n then share ngan reader..tq sudi baca..^^

25 September 2011 at 03:09

tawwww ^____^
TVXQ kan legend.

25 September 2011 at 04:11

fathiahraihana:huuhuuhuuhuuhuu...errmmm..tulah saya kata...tak de dengar apa2 dr diorg pon,diorg still hot..mengalahkan suju n snsd plak tuh..thumbs up!

25 September 2011 at 04:38

suke lagu2 suju area tahun 2000. time tu lagu2 diaorg sume besh2.. skg kurang minat sikit.. huhuhu

25 September 2011 at 06:05

hihihi takpe2 nt ada apa2 share la ye ^^ Cassies mmg sntiasa menanti . huehuehue .

25 September 2011 at 06:14

gila k pop ye, mcm roomate sis..
hehe

25 September 2011 at 08:07

Skrang dah ramai peminat KPOP nie
Salam dari AkuShare dan Irfan Jamil Jom lawat Blog Artis saya

25 September 2011 at 16:58

aish..untunglar an spe dpt g..btol2..nty kite g yg agy best pny..nseb bek BEAST x dtg gak..kalo x..mmg nnges da... T-T

26 September 2011 at 03:34

bigbang dtg mlysia !!

28 September 2011 at 09:35

waaaaa . obses dgn korea yea ?? anyway , sy suke pak bom . eh2 , btol ke nama die . bru je knal die . tpi xla obses sgt dgn korea . =)

29 September 2011 at 03:03

akak sara ari ari dgr lagu korea skrg.. coz housemate akak semuanye hantu korea.. paling melatop dlm umh nie ialah 2 Am.. hehe

29 September 2011 at 06:51

huhu, dapat lah tau sikit2 tentang korea pop ni..hehe

30 September 2011 at 02:16

hyz:aiiikk!!tahun 2000?errrmmm..tersalah fact nih...suju ditubuhkan pada sekitar tahun 2005 le............sekrang nih pon sedap apa?rock2 cikit......


fathiahraihana:heehee..okay..kalo ada perkmbngan sal mereka aiman akn share..huuhuu....

30 September 2011 at 02:30

sis92:huuhuu....boleh buat kawan tuh..heehee..^^



Irfan Jamil a.k.a AkuShare:errrrmm..tau tak pe....kpop menguasai dunia hiburan skrg..^^


atiqah diyana:kawan aiman yg p..memg untung sapa yg pg,,,bukan satu group je boleh jumpa.....errmmm...minat beast bebenow nih..^^

30 September 2011 at 06:46

wahh,banyak info nie..

#taksub :P

30 September 2011 at 07:22

LOVE BIGBANG , 2NE1 , SNSD sooooo muchh. Tapi kan.. Yang tuh bukan gambar Dara. Tapi gambar Park Bom. (:

30 September 2011 at 09:43

amir aizat:haahaa..yesss!big bang pon dtg malaysia...daesung sorg je tak dapat join..^^

amy syahirah:heehee..minat park bom?muka akk pon dah macam muka park bom daa saya tengok..hehee..yelah...betul daa tuh.,..^^

30 September 2011 at 09:52

sara zainol:heehee...eyyy!kak sara tinggal ngan hantu..heehee...
2am?wauuu!!kuat housemate akak jiwang...2 am kan bnyak lagu sedih..heehee...


arpiz:huuhuu...ini semua kerana aiman likes kpop..haahaa...

30 September 2011 at 09:58

khairiyah:huuhuu...mmg bnyak!taksub?ambooii...overnya...


izzati amira:huuhuu...yalah...aiman tersilap...nanti aiman baiki balik...^^..thank tegur...

1 October 2011 at 04:17

rmy kew mmbe aiman yg g sne??yup...fanatik gle?aiman?

1 October 2011 at 21:33

heeeeeeeeee
all about kpo ye aiman
heheheheh
bagus owg minat kpop ni kene singgah sini ni
hehehehee
akak minat heechul jek
adik akak minat beast..kikiki
hahahahahaa =p

28 October 2011 at 05:32

aku baru start tengok cite my girl.. rasanya korea ni best jugak r.. tp drama air mata r..
hoho.. ni addict sebab housemate aku r..

p/s: sory lama x mai sini.. busy sikit.

21 December 2014 at 15:24

Haha itu parkbom bukan sandara

21 December 2014 at 15:25

Haha itu gambar parkbom bukan sandara

Post a Comment