aiman dapat awards dr blogger geng DAFIN...^-^

Author: aiman mania | Publish 9/03/2011, 09:51 | There is 38 Comment[s]
anneyong haesayo n assalamualaikum semua......
YEY!!inilah awards@banner comel yg aiman dapat bila jd follower blog mereka yg ke100...jap2!knapa mereka?haaaa.....ni lah yg nak cite kat korang sume......sebenarnya blog cute ni dikendalikan oleh 5 orang gadis2 comel yg jugak student SMK PUTERA PERDANA,PUCHONG!!follower2 aiman yg laki2 tuh jgn2 p menggatal nak mengurat diorg ye??heehee.......soorryyy DAFIN....follower llki aiman nih,hensem2 blake...gatal plak tuh(gurau jew bang!).tapi,hensem pon perangai kena "hensem" jugak kan??heehe....kata org2 tua,biar buruk rupa,asalkan akhlak baik......heehee......sesi ceramah sudaaa.......dah!dah!titik.....

buat pengetahuan semua,DAFIN ni gabungan dr nama2 diorang.....bila digabungkan, jadi DAFIN!!kreatif amat!langsung tak terpikir semua tuh...heehee...tahniah DAFIN.....!nak knal diorang.?..jom!

D = DAYANG
A = AINA
F= FATIEN 
I = IERA
N = NIZAN
 umur diorang pon sebaya....15 tahun...so,PMR victim lah ni??wauuuu....good luck ya??
do the best......nak promote sikit boleh?heehee...aiman dulu pon dapat 8A1B...sedih...tak ada rezeki nak dapat straight A'S!!aiman percaya korang pon boleh buat yg terbaik dr aiman.......usaha kena kuat tau....bukan study hard,tapi,study smart,,,!!baru berjaya...!heehee.....tapi,tak tahulah....sejak kebelakangan nih,aiman suka buat keje last minute.....ingat!!jgn buat keje last minutes ok??nanti apa yg korang study tak masuk!^^....bnyak gak aiman bg ceramah kat DAFIN malam nih ye?heehee......

okay..bg aiman blog nih sama cute dengan blog korang sume...setiap blog ada kelebihan masing2!yeaaahhh!itu tak boleh dipertikaikan....kadang2,rasa rendah diri plak tengok blog korang super dupa comel + cute..heehee.....^^...oohh ya,kepada mereka yg puji blog aiman nih,thank sangat2 ye......kadang2 terharu jugak seposen....blogger2 handalan lagi femes pon sudi blog aiman yg tak seberapa nih..thank sangat2!...buat GENG2 DAFIN,good luck dalam dunia blogging okay??
aiman pon masa buat blog dulu pon,main cincau2 je.........hampir give up!^^


wauuuu!!hazama jadi cover majalah bg isu september 2011......!!!jeles.!dia ada lesung pipit...well!!di majalah ni lah aiman berkenalan ngan blog DAFIN nih.....masuk majalah tak cakap!issshhhhh........sah2 popular secara diam2 kalo aiman tak usha2 majalah nih.....tahniah sekali lagi buat geng2 DAFIN coz berjaya mencuri hati editor majalah yezz! keluaran september 2011 untuk memuatkan blog mereka yg cun nih lam segmen YOURSPACE...nak tengok blog dafin secara lebih dekat???klik gambar kat bawah ni untuk terus ke blog mereka.....jgn lupa tekan button "FOLLOW THIS SITE" ye?maaf!!guna gambar idol kpop..heehee...^6^


sweet kan???sekarang!DAFIN plak kena ajar kitorang camana boleh masuk majalah yezz! tuh..heehee....
aiman buat blog ni pon,konon2nya nak masuk lam majalah jugak..tapi,boleh ke blogger 18 tahun cam aiman masuk majalah remaja yg berusia 13-17 tahun?heehee...persoalan yg belum terungkai..haahaa...apa2 pon,syabas dan tahniah sekali lagi buat geng2 DAFIN ye??bangga dengan kerjasama u all.....
good luck for u all...!may allah bless u in what u doo....!!nih gambar2 sekilas pandang yg aiman snap2 lam majalah tuh.....jemput tengok untuk gambaran awal..maaf ye?foto kurang jelas...kalau nak jelas pergi je ke muka surat 80,majalah yezz! edisi september 2011....!ataupon terus je klik gambar SNSD dalam q-version untuk ke blog mereka....
^
^
^

^
^
^

^
^
^

sebelom aiman mengundur diri,ada hadiah untuk semua member2 DAFIN okay?heehee...jeng3....!

nih,untuk DAYANA:

OOOWWHHH!belieber ya?heehee..memang tak dinafikan,justin bieber
punyai ramai peminat di seluruh dunia.....!!
tak jeles ke dengan selena gomez,dayang?huhuhuhu.....

nih untuk AINA:

Aina plak minat ngan artis2 malaysia..heehee...so,aiman bg DAFI...opppss!
jangan cair plak ye???harap sukaaa.....^^


nih plak khas untuk FATIN...:

si fatin plak minat bruno mars......wauuu!!!!aiman tengok
bruno mars macam michael jackson...
lagu2 dia pon memg best!!

waaaaaaaa!!IERA...swifties tuh panggilan khas buat peminat TAYLOR SWIFT ye?
sorry kalo silap..^^

aiman plak melting tengok si comel nih..heehee
rugi sapa tolAK taylor swift dr hidup dia.....yup!joe jonas memang rugi besar!^^

dan ini untuk NIZAN:

Minat NIZAN aiman tak dapat kesan..heehee...so,aiman bagi SUPER JUNIOR(MY FEVERET)
untuk rizan....HEEHE...harap suka ya???feveret aiman dlam ni ialah DONG HAE,RYEOWOOK,N SUNGMIN....tak knal..search lah diorg lam internet okay??


buat follower aiman,jom follow blog diorang ye????percayalah!entry diorg memang mantop!
akhir kalam,semoga DAFIN maju jaya n berjaya dalam hidup.....doakan aiman berjaya di KOLEJ MATRIKULASI PERAK n dapat melanjutkan pengajian ke KOREA SELATAN ye?......heeheeheeheehee....

thank sesangat ats BANNER tuh ye?nak tanya...berapa jam boleh siap semua tuh ya???n tuh idol KPOP mana lam versi kartun tuh..?.cute sangat2..thumbs up!!heehee...likes it!!!sambil layan muzik kpop nih....!!^^....anneyong kyessayo!!



38 comments

3 September 2011 at 10:23

wah2 ! syok laa die dpt award.. :)

3 September 2011 at 10:38

ingtkan dafin tu name sorang. kehkeh.. kau amik bahasa arab ke?sape suruh amik.kehkhe

3 September 2011 at 11:28

waa..eih3 ? untuk akk ? :D

3 September 2011 at 11:43

tahniah2 dapat award...
fuyooo baru 15tahun ek...hebat2..time tu taw belajar je...zaman kegemilangan..

3 September 2011 at 16:03

best la dept award...lagi2 perempuan yg bagi haha.....nak berkenalan dengaan datin leh tak? hehe

3 September 2011 at 18:49

congratz dpt award .. hehe .. @aiman .. bese la .. bwat keje las minit ..

4 September 2011 at 03:37

teha:haahaa....yelah..bukan main seronok lagi nih..heeheehee....first time dpt awards nih..teruja...!

cik sakdi:haahaa...ye kak...bahasa arablah yg dapat B Tuh....ustazah suh amik..^^

4 September 2011 at 03:45

miss purple:heehee..nak jugak?mintak ngan DAFIN.....heehee...^%^..aiman tak pandai nak buat sampai macamn tuh sekali..^^...


anisa:heehee...diorg je 15 tahun..aiman 18 tahun..thank q..heehee...

4 September 2011 at 03:57

mohamed faizal:amboi2......dafin tak knal lagi,nak knal ngan datin plak..heeheehee...^^

littlelfhoc:heehee...ye..buat keje last minute kadang2 menjadi..kdg2 tak..^^

4 September 2011 at 05:55

taylor swift <3

4 September 2011 at 06:22

blog aiman bile lagi nak masuk mjlh yezz?? hehe

4 September 2011 at 07:22

wah..bestnyer!!!

4 September 2011 at 08:35

untunglah dpt award..err taylor sift :D

4 September 2011 at 09:59

eh2 utk org len ade,utk akk?wink2

4 September 2011 at 19:04

jer:hokhoi...minat taylor swift ye???


hafizah:heeheehee....kalo ada rezeki AdaLAH nanti..heehee...^^

4 September 2011 at 19:16

lia lomi:heehee...mestilah best dapat awards....macam menang seoul music awards plak..heehee...

syrupmasin:heehee..tau tak apa....memang untung...errr..minat taylor swift???

4 September 2011 at 19:23

sarah mohd salleh:heheehee..nak jugak ye??nak bg apa ek?kuih raya??^^
ke mamat2 korea yg hensem?

5 September 2011 at 04:00

haha.. untung la dpt award.. :)

5 September 2011 at 04:35

whaoo~congtrates yoww ! btw , tak penah pulak pegi blog DAFIN nih , pufff~baru tau , ahakss , jom terjah ! hoho xD

6 September 2011 at 04:42

tahniah ye ^^ haha..teringat dulu saya dapat award TOPUP haha..^^

6 September 2011 at 07:09

amboi2..da la dpt award dpt lgy kwn dgn gadis2 huhuh:p

exam tu nty bt elok2 :)

ko bt la lawa2 blog ko ny..untung dpt msuk magazine:)

6 September 2011 at 07:45

tahniah2 sebab dapat award..^^

6 September 2011 at 07:49

fulamak...smpai masuk majalah.....aiman bila plak??

6 September 2011 at 23:33

Huhuuu... Terima kasih untuk special entry nih. Terharu sekejap T_T

Iera mewakili ahli DAFIN yang lain berterima kasih sangat kat abang Aiman sebab sudi ambik award tuh dan promote blog kitorang pulak tuh. (kitorang baru tahu umur abang, ingat sebaya :P)

Ha'ah kitorang PMR tahun nih, thanks for the good luck wish. InsyaAllah kitorang akan buat yang terbaik. :)

P/S: Omagodd, Taylor Swift!! <--Swifties lah katakan :D

7 September 2011 at 02:52

perghhh,peminat kpop bebeno che' nih!

8 September 2011 at 02:17

asyila zainuddin:heehee...yup..mestilah untung.,..cute plak banner tuh...^^

sufisky lass:aiman pon tak pernah jugak pg blog nih....jumpa pon lam majalah yezz!

9 September 2011 at 02:18

detective fiqa:heeheehee....bestnya dapat top up....!!^^

ade2mama:heeheehee...jeles ke?heehee...(gelak jahat)exam?semestinya buat terbaikk!......buat cantik2..?susah tuhhh..!!

10 September 2011 at 03:53

hapdate laa aiman :)

11 September 2011 at 00:10

arpiz:heehee..sama2...^^

fasihah supian:heehee..tak tahu lah kak..tunggu je lah..^6^

11 September 2011 at 00:18

iera afzu:heehee....thank kembali...^^
n sama2......ooohhh!aiman daa 18 tahun pon...ye kew swifties tuh tuk peminat taylor swift?heehee...
jgn lupa...do the bezzzz

11 September 2011 at 00:25

miss a:heehee..tau tak pe....

teha:dah update!^^

11 September 2011 at 01:49

tahniah dapat award... :-)

13 September 2011 at 08:24

wahh.. tahniah doe.. hebat r ko..

14 September 2011 at 00:48

liana sif:sama2

14 September 2011 at 00:49

zul fattah:heehe...tak hebat pon...hebat kat mana lah blog kita yg buruk ni...touching sat..^^

15 September 2011 at 05:41

suke sungmin jugak! :D

15 September 2011 at 17:56

haahaa...my second bias tuh si sungmin..^^

11 November 2011 at 03:08

ooooo, . . . . nah pengkomen ke 38 datang sini, . . :)

Post a Comment